Avslöjandet om streptokocker

Streptokocker
Streptokocker är en bakterie som växer sig starkare för varje decennium. Den börjar bli som en superbakterie i sin styrka och omfattning. Det finns hundratals strep-stammar, vissa starkare än andra, som kan överföras mellan människor och plockas upp i olika miljöer.

Symtomen på streptokocker är olika och många. De inkluderar täppta och smärtsamma bihålor, öroninflammation, UVI, tarmsjukdomar, SIBO, halsont, vagel i ögat, cystisk akne och mer. Strep kan orsaka en mängd till synes orelaterade problem som alla härrör från en eller flera av de många stammarna. Huvudvärk, trötthet, förvirring och låggradig feber är några andra biverkningar av streptokocker i kroppen. Aktivitetsnivån för streptokocker i kroppen går upp och ner beroende på tillståndet hos en persons immunsystem och nuvarande livsförhållanden.

För de flesta människor uppträder streptokocker först när de är unga. De kan föras vidare från en mamma, pappa, ett annat barn eller till och med en plats, till exempel en offentlig toalett. Du kan ha fått diagnosen halsfluss som barn, eller upplevt halsont som är tecken på ofta odiagnostiserade streptokocker i systemet. Strep hos små barn kan också visa sig som kroniska öroninfektioner och tonsillit. Även om surrande, ringningar och knäppningar i öronen eller hörselnedsättning är symtom på Epstein-Barr-virus, indikerar kroniska öroninfektioner vanligtvis streptokocker. Det är också viktigt att notera att streptokocker är en favoritkofaktor för Epstein-Barr.

För många människor har streptokocker funnits med dem under större delen av deras liv och när människor åldras tenderar den att växa sig starkare och orsaka större förödelse i kroppen. I relationer delar människor med sig av sina bakterier, och det är inte ovanligt att en person plockar upp flera stammar av strep från olika partners de är med. Alla stammar blir allt mer antibiotikaresistenta och om du tror att du har en eller flera streptokocker i ditt system är det mycket viktigt att du börjar implementera mat- och kosttillskottsprotokollet som beskrivs nedan. Streptokocker är knepigt att eliminera, men att befria dig själv från denna bakterie är möjligt.

Symtom på streptokocker

Akne orsakas ofta av streptokocker i systemet. När det gäller akne finns streptokocker i lymfsystemet. Några vanliga områden strep kan hittas inkluderar kinderna, ansiktet, bakom öronen och runt halsen. Någon som lider av akne fick vanligtvis flera antibiotikaomgångar som barn. Det kan ta lite tid för någon att helt läka från akne på grund av att all den tidigare antibiotikaanvändningen har spelat en roll för att stärka streptokockerna. Lyckligtvis, genom att rensa upp kosten, inkludera ett korrekt kosttillskottsprotokoll och bygga upp immunförsvaret, kan du befria dig från akne och underliggande streptokocker. Människor som har kämpat med akne i femton, till och med tjugo år, har kunnat hitta frihet från det.

Cystit är ärrvävnad på blåsslemhinnan som härrör från streptokocker i blåsan under en längre tid. Vissa personer har haft tidigare urinvägsinfektioner som signalerar streptokocker, medan andra aldrig upplever urinvägsinfektioner, men märker olika problem som kan tyda på cystit och den underliggande strep-stammen. När ärrvävnad bildas på blåsslemhinnan kan inflammation och svullnad uppstå. Detta område kan bli känsligt för vissa livsmedel du konsumerar och mängden urinsyra i ditt system. En mängd komplikationer kan uppstå som endast kommer att upphöra om streptokockerna blir förstörda. Jag har arbetat med kvinnor som har upplevt en sådan fruktansvärd cystit att de inte längre kunde fungera och hade tappat lusten att leva. Men samma kvinnor har hittat den verkliga sanningen bakom sin cystit och läkt genom att lägga till rätt mat och kosttillskott och lita på kroppens inneboende förmåga att läka.

SIBO härrör från en överväxt av streptokocker i tarmen. Läkare i dag kanske vet att du har ett bakteriellt problem, men kommer inte att kunna berätta för dig att SIBO indikerar ett system fullt av streptokocker. Någon med diagnosen SIBO har troligen många andra symtom orsakade av streptokocker. I likhet med akne kan SIBO uppstå efter frekvent användning av antibiotika som ett litet barn eller i vuxen ålder. Att ersätta den ständiga användningen av antibiotika, som är spetsad med virus- och bakteriegödande ägg och petroleum, med läkande livsmedel och kosttillskott kommer faktiskt att tjäna till att permanent förstöra streptokocker. Antibiotika kan vara nödvändigt och värdefullt i vissa fall, till exempel vid en UVI som är svår och utom kontroll. Men många gånger överanvänds eller används antibiotika av olämpliga skäl.

Strep kan invadera tjocktarmen och orsaka irritabel tarm eller utlösa andra tarmsjukdomar. Även om kolit är en variant av bältrosviruset kan det förvärras när höga nivåer av streptokocker i kroppen orsakar inflammation. Försämring av ett kroniskt tillstånd förvärras av närvaron av streptokocker i systemet.

Många vaglar i ögonen är streprelaterade. Vissa vaglar härrör från virusproblem, men alla vaglar är inte lika, och många kommer från streptokocker.

I 90 % av fallen som involverar bäckeninflammation är streptokocker boven. Ett annat vanligt tillstånd, bakteriell vaginos, är också kopplat till streptokocker.

Eventuella symptom på strep kommer med största sannolikhet att förvärras under eller runt en kvinnas menstruationscykel när hennes reproduktionssystem behöver extra energi eller under ägglossningen när hormonerna förändras. Det är inte menstruationen eller hormonerna i sig som orsakar försämringen av symtomen, utan att underliggande hälsoproblem som streptokocker kan få ett starkare fäste under denna tid. En allvarlig urinvägsinfektion, en ökning av akne, ytterligare bihåleproblem, försämring av endometriossymptom – alla dessa problem tenderar att förvärras under dessa speciella tidsperioder.

Streptokocker hos barn

Föräldrar får sällan den information de behöver om hur de bäst kan stödja sina barns hälsa, främst för att det finns så mycket felinformation som konkurrerar om vår uppmärksamhet idag. Förutom att praktisera informationen som finns i mina böcker, radioprogram och online, är det ovärderligt att hitta en utövare som stödjer det du upptäcker här och kan hjälpa dig att navigera ditt barns hälsoproblem.

För barn är det viktigt att bygga upp sitt immunförsvar med läkande livsmedel och lämpliga mängder tillskott som zinksulfat, B-12 med adenosylkobalamin, C-vitamin och flädersirap. Om du märker några symptom på strep kan det vara mycket fördelaktigt att lägga till lite kanadensisk gulrot till barnets protokoll. Det är viktigt att hålla koll på eventuella tecken på strep som ett barn uppvisar så att de rätta tillskotten kan hjälpa till att stödja barnets hälsa så att antibiotika kanske inte behöver användas så ofta. (Här finns de rekommenderade tillskottet).

Livsmedel att undvika

Ägg matar streptokocker och bör undvikas medan du läker. Vissa människor blir felaktigt tillsagda att konsumera ägg när de läker från SIBO, men detta är skadlig felinformation. Tyvärr kommer ägg att fortsätta att mata bakterierna i din kropp. Någon som lider av cystit kanske inte känner någon irritation när de konsumerar ägg, men de matar fortfarande problemet och skapar ytterligare problem för sin hälsa. Från PCOS, till bröstcancer, förkalkningar, knölar, tumörer i sköldkörteln och mer – ägg kan förvärra många problem, och det är bäst att undvika dem. Du kan läsa mer om ägg i min bok Kostguiden.

Liksom ägg, matar mejeriprodukter streptokocker också. Undvik mjölk, ost, smör eller ghee om du kämpar mot någon form av streptokocker. Försök att hålla dig borta från majs, vete, korn, råg och rapsolja. Oroa dig inte för korngräsjuice, detta skiljer sig från själva kornet och innehåller inte gluten. Det är en anti-strepmat och exceptionell att inkludera för din hälsa. När gräset juicas innehåller förändringen i strukturen en fytokemikalie som motverkar streptokocker.

Läkande livsmedel

När du börjar rensa ut streptokockerna i ditt system är uppbyggnaden av immunförsvaret en viktig del. Din SIBO, cystit och alla andra symtom relaterade till streptokocker kan försvinna permanent, men denna läkning kan bara börja när du har lagt till rätt mat och kosttillskott. När du bekämpar streptokocker kan det vara mycket fördelaktigt att äta en växtbaserad kost under en period. Du kanske kan överväga att prova det 28-dagars detoxprogrammet som beskrivs i min första bok, Medial läkning.

De antibakteriella och antivirala egenskaperna som finns i bananer är otroliga för att samla ihop streptokocker och dra ut dem ur systemet. Bananer är särskilt bra för någon med SIBO. Bär är bra för att motverka streptokocker var som helst i kroppen. Spenat, speciellt för de som lider av akne, är ett underbart tillägg i kosten. Lök hjälper till att bekämpa streptokocker i urinblåsan, reproduktionssystemet, tarmkanalen, tjocktarmen och kan också hjälpa till att läka vagel i ögat. Att juica gurkmeja med gurka eller selleri skapar en mycket läkande dryck. Sellerijuice är en annan kraftfull dryck som omedelbart börjar döda av streptokocker. Cayennepeppar kan vara bra, men var noga med att inte ta för mycket om du är känslig. Rå honung innehåller fytokemikalier som förstör alla olika strepbakterier. Ruccola, ingefära, vitlök, vintersquash, sötpotatis, grönkål och köttet och vattnet från kokosnötter är alla stödjande livsmedel att föra in. Att införa färsk oregano och andra örter som timjan, rosmarin och salvia är också mycket läkande. Du kan läsa om de kraftfulla läkande fördelarna med alla dessa livsmedel i min bok Kostguiden.

Läkande kosttillskott

En betydande dos C-vitamin är ett kraftfullt vapen mot streptokocker. Zinksulfat är ett kritiskt tillskott för strepbekämpning. En anledning till att streptokocker har kunnat bli ett sånt stort problem är för att de flesta människor lider av zinkbrist, och det är därför viktigt att fylla på din kropp med denna viktiga mineral. Oreganooljekapslar är bra för att bekämpa streptokocker, speciellt SIBO och aknesymptom. Kattklo, citronmeliss, kanadensisk gulrot och monolaurin från kokosnöt är fyra andra mycket användbara kosttillskott. (Här finns de rekommenderade tillskotten).

Gå vidare

Om läkare säger till patienter att cystisk akne bara är hormonella finnar, kommer människor att förbli sjuka och grovt felinformerade. Om människor fortsätter att tro på den felaktiga idén att bihåleinflammation kan tillskrivas pollen i luften, kommer människor att förbli sjuka. Om folk bara antar att vaginala flytningar är svamp och inte är korrekt informerade om att det är streptokocker, kommer människor att fortsätta att lida. Tillsammans måste vi rensa upp felinformationen och sprida sanningarna som kommer att ge genuint läkande.

Läkande livsmedel och kosttillskott kan övervinna till och med de mest kraftfulla streptokocker i dagens värld och med tid, tålamod och beslutsamhet kan du besegra strep och uppleva friheten med vibrerande hälsa. Var snäll mot dig själv, sök stöd, sök änglarnas hjälp och se hur ditt liv börjar förändras!

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.