Stöd för terapeuter

För dig som:

Du behövs!

I en tid där hälsoutmaningarna blir alltmer påtagliga behövs det fler terapeuter som kan omfamna och förmedla den kraft och värde som Anthony Williams information bär med sig. Genom att förstå och rätt applicera denna kunskap kan du göra verklig skillnad i människors liv och bidra till en hälsosammare framtid.

Jag finns här för att hjälpa dig med:

Vanliga ämnen som diskuteras under mötet:

Så här går det till:

INFÖR MÖTET

Du börjar med att fylla i ett formulär där du besvarar de frågor som är aktuella för dig om din nuvarande eller planerade verksamhet, dina mål, utmaningar och eventuella frågor. Om du har ett specifikt klientfall du vill ta upp fyller du i formuläret med så mycket information som du tror jag behöver.

UNDER SAMTALET

Under samtalet går vi igenom dina tankar och funderingar, och jag delar med mig av tips och stöd baserat på min erfarenhet och kunskap. Samtalet anpassas helt efter dina behov och det spelar ingen roll var du befinner dig i din verksamhet. 

Tiden är begränsad till en timme, men om det behövs kan du boka fler sessioner för att fortsätta arbeta med dina frågor och mål.

"Att stödja terapeuter i deras arbete med klienter är något jag verkligen älskar! Att kunna utbyta erfarenheter med en annan terapeut och få ta del av deras insikter och erfarenheter vid uppbyggandet av ett behandlingprotokoll är många gånger ovärderligt!"
- Carolina

BOKA TID

2 500 Kr

1 timmes samtal. Frågeformulär gås igenom innan samtalet av Carolina

 

Om du har några frågor eller funderingar om det här kan vara rätt för dig, skicka ett mail till mig här så återkommer jag så snart jag har möjlighet! 

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.