GRUPPTRÄFF Online

Känner du dig ensam på din återhämtningsresa?
Har du frågor du önskar du kunde ställa när de dyker upp?
Behöver du lite extra motivation?

Kanske är du ny på informationen och vill ha en gemenskap från start? Eller kanske det är dags att komma tillbaka till gamla vanor efter sommaren men du vet att du behöver lite mer motivation! Oavsett kan gruppträffarna hjälpa dig på vägen! 

I gruppträffarna blir du en del i en gemenskap med andra människor på den här resan. I gruppen delar vi framgångar såväl som motgångar. Vi lär tillsammans mer av informationen och du har möjlighet att ställa frågor när de dyker upp.

Fördelarna med gruppträffarna

Hur sellerijuice hjälper mot sura uppstötningar

Hur, var och när?

Craving shot

Hur:

Vi möts i en liten grupp (max 10 deltagare) via zoom varje måndagskväll under fyra minnesvärda veckor.

Varje träff inleds med en presentation av ett specifikt ämne. Sedan är det öppet för frågor. Frågorna behöver inte vara direkt relaterade till ämnet, utan kan vara allmänna frågor om informationen eller relaterat till frågor som dykt upp under din resas gång.

Du får även tillgång till en sluten Facebookgrupp endast för gruppmedlemmarna för stöd mellan träffarna.

 

Datum och teman:
2 oktober –
 Återhämtningsresan (3 steg fram, 2 tillbaka)

9 oktober – Emotionell avgiftning

16 oktober – Själslig läkning

23 oktober – Sociala svårigheter

Klockan 18.00-19.30

OBS! Fler datum kommer inom kort!

Var: Zoom (du kommer få en länk till zoom-mötet innan varje träff)

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.
För att delta i gruppen behöver du dock vara klient hos Carolina med ett första samtal som ägt rum innan första gruppsamtalet. Detta är viktigt för att du ska kunna få relevanta svar på dina frågor och kunna dra full nytta av träffarna.

OBS! Platserna är begränsade.

OBS! För att delta i gruppen behöver du vara klient hos Carolina med ett första samtal som ägt rum innan första gruppsamtalet. Detta är viktigt för att Carolina ska kunna ge dig relevanta svar på dina frågor och du ska kunna dra full nytta av träffarna. 

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.