Carolina Johansson

Utbildad sjuksköterska och näringsterapeut

Med ett ben i varje läger; konventionell medicin och alternativmedicin. Har du varit sjuk ett tag (vilket jag var) vet du vid det här laget att ingen av de båda sidorna har några svar på varför du är sjuk. Du kanske får ett namn på dina symptom, men inga svar på varför det drabbat dig eller hur du kan läka. Har du tur har du fått ett läkemedel som mildrar symptomen utan att ge för många biverkningar.

Om du har försökt komma till rätta med dina egna symptom har du antagligen, precis som jag gjorde, försökt med en massa olika saker. Kanske har du också läst massa olika böcker, hälsoartiklar och de senaste forskningsrönen, varit hos otaliga läkare och alternativa terapeuter, provat olika dieter, mått kanske lite bättre ett tag men sedan blivit sämre igen. Lagt ut massa pengar, tid och energi, utan att i slutändan bli bättre eller få några svar. Detta är vardagen för miljontals människor runt om i världen som lider av kroniska, mystiska symptom. Idag är vi människor sjukare än någonsin förr. Känner du en enda person som inte har ett symptom? De människorna är väldigt få. Det brukade inte vara så.

kronisk sjukdom

Vi har kommit att acceptera symptom och sjukdom som normalt. Det finns allvarliga brister i våra medicinska system där man behandlar med plåster istället för att gå till botten med orsakerna till varför vi blir sjuka. Istället för att säga att de inte har några svar, skylls problemen på oss; det är dina gener det är fel på, ditt immunförsvar attackerar din kropp, det sitter i huvudet (eller en mer ”spirituell” variant: du har manifesterat det eller inte tänkt positivt nog). Känner du igen något av detta? Jag fick höra alla dessa ”orsaker” av oräkneliga läkare och terapeuter.

Du, jag, vi alla förtjänar bättre än det här!

”Du har rätt att bli frisk. Du förtjänar att känna dig stark och produktiv och uppleva kroppen som ett värdefullt fordon som med lätthet bär dig genom livet”

-Anthony William

Vi behöver inte leva ett liv där vi hindras av olika hälsoproblem och symptom, som varken den konventionella medicinen eller alternativmedicinen har något svar på. 

Idag finns det äntligen svar, tack vare Anthony William! Med Anthonys hjälp har jag läkt över 50 olika symptom, inklusive svår ångest, tvångstankar, depression, inflammation i tarmen, migrän, hjärndimma, koncentrationssvårigheter och svåra magsmärtor. Symptom som varken den konventionella eller alternativa medicinen kunde hjälpa mig med. Jag vet hur det är att vara i det djupaste mörker och känna att man går i motvind (i lera upp till knäna) och att inte orka mer. Att lägga alla pengar man har på att jaga nästa trend som lovar bot. Men jag vet också att med rätt information, går det att ta sig upp igen.

Idag sprider jag Anthony Williams livsverk och arbetar med hans metoder för att hjälpa människor med kroniska symptom. Anthony har kommit att älskas av miljoner människor världen över, (inkluderat många läkare i andra länder som använder hans information i sina mottagningar). Människor som provat allt, varit överallt men inte fått sin hälsa tillbaka förrän de började implementera AWs plan i sina liv.

Jag har år av erfarenhet av hans information bakom mig; både egna erfarenheter och tusentals timmar av studier av hans material. Jag hjälper dig att forma ett protokoll som passar just DIG och reder ut informationen så att du istället för att känna dig överväldigad vet exakt vad du ska fokusera på.

För att kunna komma vidare behöver du veta 3 saker;

  1. Rotorsaken till det du upplever
    (hur kan du annars veta vad du ska göra åt det)
  2. Vad som verkligen kommer att hjälpa
  3. Hur du kan applicera de sakerna för just din unika situation i just ditt liv

"Den mänskliga kroppen är evigt förlåtande. Den vill läka. Den KAN läka. När du tar hand om den på rätt sätt kan den föryngra och återhämta sig från även de mest extrema tillstånd och sjukdomar"

- Anthony William

Jag hjälper dig med detta. Det finns inget jag tror på mer i livet. Jag mer än tror. Jag har sett så mycket bevis både i mitt eget och i andras liv. Du har en fantastisk resa framför dig! Den kan vara svängig och gungig (minst sagt), men den kan ta dig dit du vill. Vill du ha min hjälp så klicka här så ses vi snart. Du är alltid välkommen att höra av dig om du undrar över något!

I välmående,
Carolina

“Det är inte du som gjort dig sjuk. Du har inte manifesterat eller attraherat sjukdomen. Den är inte ditt fel. Du förtjänar absolut inte att vara sjuk. Du har en gudagiven rätt att bli frisk”

- Anthony William

Vill du komma igång med en gång?

I denna e-bok finner du några steg i rätt riktning

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.