Näringsrådgiving

Låt mig stötta dig i din resa till återhämtning

näringsrådgivning

Kämpar du med att hitta svar på vad dina hälsoproblem beror på och vad du kan göra åt det? Vill du ha handfasta råd som faktiskt gör skillnad? Vill ha en unik plan som är gjord speciellt för dig och dina behov?

Jag guidar dig genom vad dina hälsoproblem beror på, hjälper dig med vad du behöver göra för att ta dig framåt, lägger upp en plan som fungerar för dig, hjälper dig göra dig av med sug och dåliga vanor och svarar på dina frågor – allt enligt Anthony Williams information. Jag vill att du ska känna dig säker på hur du tar hand om din kropp, och hur du ska nå dina mål.

Uppstartspaket 3 månader – 4950 kr (Delbetalning 1650 kr / månad)
För dig som är helt eller ganska ny på att applicera informationen från Medical Medium eller har svårt för att hålla dig till förändringarna. Under 3 månader följs vi åt så att du har någon bredvid dig som hjälper dig med frågor som kan dyka upp under denna omställning när du navigerar i ny mat, nya tankesätt, cravings och kanske beroenden. 

Inkluderar omfattande holistisk hälsobedömning, digitalt välkomstpaket och personlig vägledning.
1 uppstartssamtal á 75 minuter (månad 1), 2 uppföljningssamtal á 45 minuter (månad 2 och 3)= 3 träffar totalt. Mailkontakt mellan sessionerna (jag svarar minst 1 gång/vecka). 

Målet är att du efter 3 månader ska ha fått en trygg uppstart och vara en bra bit på väg samt ha verktyg att inte falla tillbaka i gamla vanor så lätt. Vi får en chans att verkligen göra en omställning som håller och ge dig stöd för att påbörja din resa mot välmående. 
(Du bokar tiden för uppstartssamtalet, sedan får du instruktioner i efterkommande mail om hur du bokar uppföljningssamtalen).

 

Första samtal –  75 min – 2350 kr 
För dig som redan kommit en bit på vägen och behöver vägledning i en specifik fråga eller hjälp att gå djupare i ditt protokoll. 
Inkluderar omfattande holistisk hälsobedömning, digitalt välkomstpaket och personlig vägledning.

För redan etablerad klient –  45 min – 1300 kr

Personlig vägledning avsett för uppföljning med Carolina efter att du har avslutat din första konsultation eller är klar med uppstartspaketet.


Paketpris För redan etablerad klient – 8x 45 min – 9100 kr (spara 1300)

Personlig vägledning avsett för uppföljning med Carolina efter att du har avslutat din första konsultation eller är klar med uppstartspaketet. OBS! Klicka på fliken ”köp klippkort”.


Paketpris För redan etablerad klient – 12x 45 min – 13000 kr (spara 2600)

Personlig vägledning avsett för uppföljning med Carolina efter att du har avslutat din första konsultation eller är klar med uppstartspaketet. OBS! Klicka på fliken ”köp klippkort”.

”Du förtjänar svar. Du förtjänar att ha kunskapen och verktygen för att skydda dig själv och dina nära och kära. Kom alltid ihåg: ditt arbete mot läkning har större betydelse än du någonsin kan ana.”

– Anthony William

FAQ -Vanliga frågor

När du bokat en tid kommer du att få fylla i ett omfattande formulär för att jag ska får en förståelse över din situation, din historia, dina symptom, dina funderingar, svårigheter osv. Detta går jag igenom innan vår session. När vi sedan ses går vi igenom om det är något som behöver tydliggöras från formuläret. Vi går sedan igenom vad det är som händer i kroppen, vad som ligger bakom dina symptom. Sedan diskuterar vi fram en plan för hur du ska komma framåt och nå dina mål. Jag svarar på dina eventuella frågor och vi pratar också om hur lång tid och hur mycket hjälp du kan tänkas behöva framöver

Om det är första gången du bokar en träff trycker du på ”uppstartsträff” och trycker sedan på ”boka nu”. Därefter väljer du en tid som passar dig i kalendern och bokar. Inom kort kommer du att få ett bokningsformulär och ditt digitala välkomstpaket skickat till den mail som du angett. Med din mailadress kan du sedan välja att logga in på din personliga sida där du ser dina tidigare och framtida bokningar. På din personliga sida finns även möjlighet att skicka privata meddelanden, så att du kan dela känslig hälsoinformation med mig utan att någon annan kan ta del av det.

När du har bokat en tid kommer du att få en länk till den epost-adressen du angivit. Denna länk använder du sedan när det är dags för vårt möte. Du behöver inte ha några applikationer nedladdade på din dator, allt som krävs är ett välfungerande internet.

Eftersom varje läkningsresa är individuell och beror på så många olika faktorer, både påverkningsbara och icke-påverkningsbara, som hur länge någon tampats med problem, hur allvarliga problemen är, hur många symptom någon har, ekonomi, socialt stöd osv är det omöjligt att svara generellt på den frågan. En del personer vill ha mer stöd än andra. Mitt mål är att stärka upp dig så mycket som möjligt och så snabbt som möjligt så att du inte behöver mig längre

Det viktigaste är att du fyller i formuläret i god tid (senast 48 timmar innan vårt möte). Ha penna och papper tillgängligt under mötet, då du kommer att behöva ta alla anteckningar själv. Du kommer att få en mall att skriva ut om du vill använda det, annars fungerar det lika bra utan.

Komplementärmedicinska riksförbundet