Näringsrådgivning

Låt mig stötta dig i din resa till återhämtning

näringsrådgivning

Kämpar du med att hitta svar på vad dina hälsoproblem beror på och vad du kan göra åt det? Vill du ha handfasta råd som faktiskt gör skillnad? Vill ha en unik plan som är gjord speciellt för dig och dina behov?

Jag guidar dig genom vad dina hälsoproblem beror på, hjälper dig med vad du behöver göra för att ta dig framåt, lägger upp en plan som fungerar för dig, hjälper dig göra dig av med sug och dåliga vanor och svarar på dina frågor – allt enligt Anthony Williams information. Jag vill att du ska känna dig säker på hur du tar hand om din kropp, och hur du ska nå dina mål.

Välkomstpaket  2500 kr 
1 första samtal (upp till 75 minuter). 

Inkluderar omfattande holistisk hälsobedömning och personlig vägledning.

Uppföljningssamtal (För redan etablerad klient) 1500 kr

1 uppföljningssamtal (upp till 45 minuter). 

Inkluderar holistisk hälsobedömning och personlig vägledning. 

Uppföljningssamtal (kort fråga) 500 kr

För kort fråga som inte kan vänta tills vårt nästa uppföljningssamtal (upp till 10 minuter).

PAKETPRIS Uppföljningssamtal (För redan etablerad klient) 4000 kr (SPARA 500)

3 uppföljningssamtal (upp till 45 minuter). Inkluderar holistisk hälsobedömning och personlig vägledning.
OBS! Klicka på fliken ”köp klippkort”.

PAKETPRIS Uppföljningssamtal (För redan etablerad klient) 7500 kr (SPARA 1500)

6 uppföljningssamtal (upp till 45 minuter). Inkluderar holistisk hälsobedömning och personlig vägledning.
OBS! Klicka på fliken ”köp klippkort”.

PAKETPRIS Uppföljningssamtal (För redan etablerad klient) 11000 kr (SPARA 2500)

9 uppföljningssamtal (upp till 45 minuter). Inkluderar holistisk hälsobedömning och personlig vägledning.
OBS! Klicka på fliken ”köp klippkort”.

GRUPPTRÄFF ONLINE

Träffa andra på den här resan och få stöd och motivation

”Du förtjänar svar. Du förtjänar att ha kunskapen och verktygen för att skydda dig själv och dina nära och kära. Kom alltid ihåg: ditt arbete mot läkning har större betydelse än du någonsin kan ana.”

– Anthony William

FAQ -Vanliga frågor

När du har bokat ditt första samtal kommer du snart få ett frågeformulär skickat till den mailadress du angav vid bokningen. Jag tar mig tid att noggrant gå igenom det innan vi träffas för att få en djupare förståelse av din hälsobakgrund, dina aktuella problem och svårigheter. 

När vi sedan har vårt samtal kommer jag vanligtvis att ställa några uppföljande frågor för att få en så klar bild som möjligt över din situation. Efter det går jag grundligt igenom vad som händer i kroppen. Med den här kunskapen som bas skapar jag en strukturerad plan som vi tillsammans går igenom så att vi kan implementera de steg som behövs i din vardag. 

Om du har några frågor eller är osäker på om det här är rätt för dig- skicka iväg ett mail med dina frågor och funderingar så återkommer jag. Din trygghet är av största vikt när det kommer till att välja personer att ha med i sitt hälsoteam!

1. Fyll i frågeformuläret (senast 48 timmar innan samtalet)

2. Se till att internetuppkopplingen fungerar

3. Ha penna och papper redo för anteckningar

4. Ha gärna någon frukt och/eller citronvatten som du kan inta under samtalet


Resten tar vi på plats! Jag har tystnadsplikt och lägger stor vikt vid att skapa en trygg och säker plats för dig. Här kan du vara helt ärlig och öppen om hur du verkligen mår. Jag är här för att stötta och arbeta tillsammans med dig. 

Det är väldigt individuellt! I första samtalet lägger vi grunden för att i uppföljningarna utvärdera varje steg och vilka nya steg vi kan börja implementera. En del personer behöver uppföljning varje vecka, andra en gång i månaden och ytterligare andra efter ett par månader. I vår första samtal gör jag en bedömning på hur lång tid jag tror vi behöver tillsammans. 

Efter ditt första samtal kommer du att få tillgång till en privat, krypterad sida där du har möjlighet att ställa frågor direkt relaterade till vårt senaste samtal. Alltså till exempel ett förtydligande av något vi gick igenom. Jag är väldigt begränsad på vad jag kan svara på via e-post. Jag vill verkligen ge dig den uppmärksamhet och stöd du förtjänat på din resa och jag kan inte ge dig tillräckligt av det via mail. 

Om du har någon fråga om dyker upp mellan våra samtal föreslår jag att du skriver ner dem och sparar dem tills vi har vårt nästa samtal. Du har också möjlighet att boka in ett 10-minuters samtal om du inte har möjlighet att vänta till uppföljningssamtalet. 

När du har bokat en tid kommer du att få en länk till den e-postadress du angivit. Denna länk klickar du sedan på när det är dags för vårt möte. Du kommer få klicka i att du godkänner att mikrofonen och högtalaren används. Du behöver inte ha några applikationer nedladdade på din dator eller telefon, allts som krävs är ett välfungerande internet. Det brukar fungera hur bra som helst, även för dem som inte är så vana vid teknik. 

 

Komplementärmedicinska riksförbundet

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.