Avslöjandet om Epstein Barr-viruset

Epstein-barrvirus
Epstein-Barr-viruset har skapat en hemlig epidemi. Av de cirka 320 miljoner människor som bor i USA har över 225 miljoner amerikaner någon form av EBV som påverkar deras liv. Medicinska samfund är medvetna om endast en version av EBV, men det finns faktiskt över 60 varianter. De har ingen aning om hur viruset fungerar på lång sikt och hur problematiskt det kan vara.

Sanningen är att EBV är källan till många hälsoproblem som för närvarande anses vara mystiska sjukdomar, inklusive fibromyalgi, kroniskt trötthetssyndrom, multipel skleros, reumatoid artrit, sköldkörtelsjukdomar, lupus, borrelia, tinnitus, yrsel och mycket mer. För att förstå EBV bättre är det bra att känna till de fyra stadierna det går igenom:

1:a stadiet

Om du smittas av EBV går den igenom en initial vilande period då den flyter runt i blodet och inte gör mycket mer än att långsamt replikera sig själv för att bygga upp sig– och vänta på en möjlighet att starta en mer direkt infektion.

2:a stadiet

I slutet av steg ett är Epstein-Barr-viruset redo att slåss mot din kropp. Det är då EBV först gör sin närvaro känd genom mononukleos. Medicinska samfund är omedvetna om att varje fall av mononukleos bara är andra stadiet av EBV. Under detta steg två går din kropps immunsystem i krig med viruset. Det är under detta skede som EBV söker ett långsiktigt hem genom att söka upp ett eller flera av dina större organ – vanligtvis din lever och/eller mjälte.

3:e stadiet

När viruset väl slår sig ner i din lever, mjälte och/eller andra organ, skapar den sig ett bo där. Från och med denna tidpunkt, när en läkare testar för Epstein-Barr, kommer hon eller han att hitta antikroppar och se det som en indikation på en tidigare infektion, när EBV var i sin monofas. Läkaren kommer inte att finna en aktiv EBV-infektion i blodet. Förvirringen här är en av de största misstagen i medicinsk historia – det är så detta virus har fallit mellan stolarna.

4:e stadiet

Det slutliga målet för Epstein-Barr-viruset är att inflammera ditt centrala nervsystem. Ditt immunförsvar skulle normalt inte tillåta detta. Men om EBV framgångsrikt har tröttat ut dig i tredje stadiet, kommer viruset att dra fördel av din sårbarhet och börja orsaka en mängd konstiga symtom som sträcker sig från hjärtklappning till allmän värk och smärta till nervsmärta. Patienter med dessa problem diagnostiseras ibland som att de har fibromyalgi, kroniskt trötthetssyndrom eller reumatoid artrit, som alla är samlingar av symtom som medicinska samfund medger att de inte förstår och som de inte har något botemedel mot.

En väg ut

Även om EBV är ett allvarligt hot mot vår hälsa, är den goda nyheten att om du noggrant och tålmodigt följer stegen som beskrivs i min bok Medial läkning och mitt radioprogram kan du läka. Du kan återställa ditt immunförsvar, befria dig från EBV, återställa din levers hälsa, föryngra din kropp, få full kontroll över din hälsa och gå vidare med ditt liv. För mer oupptäckt information och stöd för läkning, kolla in Leverns okända kraft.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.