Vindruvor: Stöd för njurar & lever

Vindruvor

Vindruvor är en förstklassig frukt som främjar välbefinnande på högsta nivå. Vinruvor har en syrlighet, vilket är en viktig medicinsk egenskap. Den surheten indikerar närvaron av fytokemikalier som är avgörande för njurfunktionen.

Om du någonsin har hört att du har förhöjda kreatininnivåer betyder det att dina njurar har svårare att ta bort och utsöndra slaggprodukter från blodomloppet. Vinruvor är den ultimata njurmedlet – deras fytokemikalier binder till avfall som njurarna har problem med att filtrera.

Vinruvor är ett fantastiskt leverrenande livsmedel. Deras fytokemikalier kan avlägsna skräp, bearbetad mat och biprodukter som kan täppa till lobuler i levern.

Vindruvskal innehåller kraftfulla mikronäringsämnen som driver ut parasiter, mögel och annan oproduktiv svamp från tarmkanalen. Antioxidanter som malvidin och andra antocyaniner (som förklarar druvornas blå, svarta, mörkröda och lila nyanser) ger vindruvor kraften att hjälpa till att bekämpa och förebygga de flesta typer av cancer.

Vinruvor hjälper till att driva ut strålning från kroppen. Deras aminosyror som histidin, metionin och cystein arbetar tillsammans med deras antocyaniner för att bli en magnet som hjälper till att dra ut DDT och giftiga tungmetaller från levern, njurarna, mjälten och andra organ. Vindruvor är också antivirala och hjälper därför mot autoimmuna sjukdomar (eftersom de orsakas av virus).

Vindruvor är en enastående energimat. De erbjuder en kritisk boost, oavsett om du är en idrottare, ständigt på språng eller om du är en tänkare som engagerar din hjärna hela dagen.

Hur du kan använda vindruvor:

Njut av vindruvor som mellanmål, i fruktsallader, sallader, juicer och smoothies. Russin är också mycket fördelaktiga – se bara till att dina russin är utan olja, konserveringsmedel eller andra tillsatta ingredienser.

För mer information om de läkande fördelarna med vindruvor och de symptom och tillstånd de kan hjälpa till med, kolla in New York Times bästsäljande boken Kostguiden: Upptäck de dolda läkande krafterna i frukt och grönsaker och vilka symptom och tillstånd de kan lindra

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.