Mango: hjälp vid stress & sömnproblem

Mango

Mango är ett mirakulöst sömnhjälpmedel. När du äter mango före sänggåendet åker fytokemikalier från frukten, tillsammans med aminosyror som glycin, glutamin och cystein i kombination med fruktos och glukos, till hjärnan och återställer snabbt utarmade signalsubstanser. Detta ger de flesta sömnlösa en chans att äntligen få lite riktig vila under natten.

Mango är också fördelaktigt för en mängd andra hälsoaspekter. Den är fantastisk för stresshjälp och virusskydd och mango är också rik på betakaroten för att stärka och stödja huden; de är till och med ett användbart förebyggande medel för alla typer av hudcancer.

Mango är ett kraftfullt verktyg för att hjälpa till med hypoglykemi, prediabetes och typ 2-diabetes. Deras mycket biotillgängliga spårmagnesium i kombination med fytokemiska fenolsyror lugnar det centrala nervsystemet, vilket hjälper till att avvärja stroke, anfall och hjärtattacker. Fruktens fruktkött lugnar magen och tarmslemhinnan för att lindra förstoppning.

Mango är också ett fantastiskt träningsmat, eftersom det förser dina muskler med spår av natrium, värdefullt glukos och magnesium, vilket översätts till längre och hårdare träningspass samtidigt som du känner dig mindre slutkörd.

Hur du kan använda mango:

Njut av mango som den är, i fruktsallader, smoothies, dips, salladsdressingar, sallader, nori wraps, salsa och mer. För att få märkbara fördelar, ät två mango om dagen. Ät mango på egen hand för att hjälpa till med sömnen. Eller, om du letar efter mer energi senare på dagen, ät mango med selleristavar eller i en sallad så kan de hjälpa dig att ge dig mer energi.

För mer information om de läkande fördelarna med mango och de symptom och tillstånd som denna fantastiska frukt kan hjälpa till med, kolla in New York Times bästsäljande boken Kostguiden: Upptäck de dolda läkande krafterna i frukt och grönsaker och vilka symptom och tillstånd de kan lindra

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.