Hur sellerijuice hjälper till att läka viktuppgång

Sellerijuice gå ner i vikt

Sellerijuice är ett kraftfullt läkande verktyg för alla som har viktproblem, oavsett om det är oönskad viktuppgång eller viktminskning. Idag vill jag dela med mig av ett utdrag från boken Sellerijuice: En enkel och effektiv väg till läkning som redan hjälpt miljoner människor om vad som verkligen händer i kroppen när någon mystiskt går upp i vikt och inte kan få övervikten att vika. Sedan delar jag också varför att dricka sellerijuice på det specifika sätt jag rekommenderar i Sellerijuice-boken kan vara en kritisk del för att gå ner i vikt.

I boken Sellerijuice delar jag också med mig av vad som händer när någon oönskat går ner i vikt. Det finns en okänd orsak bakom mystisk viktminskning och den ovan nämnda mystiska viktökningen som medicinsk forskning och vetenskap är omedvetna om. När du väl vet vad som verkligen händer i din kropp kan du ta den läkande informationen jag delar och använda den för att få din vikt tillbaka i balans.

Nedan är ett utdrag från boken Sellerijuice. För mer läkande information, inklusive orsakerna till nästan 200 symtom och tillstånd och hur sellerijuice hjälper dem, läs Sellerijuiceboken.

Viktuppgång

”När en person lägger på sig oönskade kilon betyder det att levern har samlat på sig och lagrat ett överflöd av fettceller, vilket givit upphov till en slö, funktionsnedsatt lever, kanske ett förstadium till fettlever, eller med fullt utvecklad, om än odiagnostiserad, fettlever. Ja, det stämmer. Viktuppgång beror inte på låg ämnesomsättning. Det är levern som är orsaken till viktproblem, oavsett var i kroppen resultatet märks. Människor som har problem med vikten har ofta också problem med lymfan, med ett blockerat lymfsystem fullt av fettceller på grund av den överbelastade levern. När sellerijuicens aktiva substanser kommer in i matsmältningssystemet, tas upp via slemhinnorna, går upp via portalvenen och hittar in i levern börjar de återuppliva cellerna där. Det är som en medicininfusion för levern.

Vår lever är ett filter som blir igensatt med tiden om vi inte låter det vila emellanåt. Ofta belastas en slö, funktionsnedsatt lever inte bara av fettceller utan också av gifter som jag kallar bråkstakar. Det kan vara allt från konventionella tvättmedel till rakvatten och parfymer och vidare till bensinångor från macken, luftfräschare, bekämpningsmedel, tungmetaller som kvicksilver, aluminium och koppar och gamla läkemedelsrester som blivit kvar i levern. Förorenad av sådana bråkstakar kan levern inte längre fungera optimalt. Men sellerijuicen hjälper levern tillbaka till livet igen, stimulerar funktionen och avlägsnar föroreningarna.

Sellerijuicens natriumklustersalter binder sig också till virusresterna i levern – vilket är viktigt, eftersom alla på hela jorden har patogener i levern. Patogenerna ifråga kan vara Epstein–Barr-virus, bältrosvirus, HHV-6 och HHV-7 eller cytomegalovirus, eller bakterier som streptokocker och E. coli och många, många andra skadliga mikrober. Levern blir en fristad för dem eftersom den samtidigt innehåller gott om bråkstakar – gifter för oss som är näring för patogenerna. Sellerijuicens olika komponenter binder sig till virusgifterna – slaggprodukter och skal – och avlägsnar dem. Det gör levern starkare och bidrar till att återställa dess funktion så att den kan utföra sina över tvåtusen olika kemiska plikter, varav de flesta ännu inte är upptäckta. Juicen förstör också själva viruscellernas ytmembran, vilket gör dem svagare eller dödar dem. Detta bidrar till sellerijuicens förmåga att stimulera till cellförnyelse i levern.

Till sist kan sellerijuicen också bryta ner och hjälpa till att lösa upp fettceller som är lagrade i levern. Den hjälper till att avlägsna fettdepåerna genom att bryta ner dem, lösa upp dem och rena cellerna så att fettlagren försvinner ur levern. Dessutom innehåller juicen massor av vitaminer och mineraler, åtskilda från natriumklustersalterna – substanser som stärker och ger näring åt levern, så att den kan börja fungera igen. Sellerijuice är ett mäktigt viktminskningsverktyg.”

Att dricka sellerijuice dagligen på det sätt jag rekommenderar i boken Sellerijuce är oerhört användbart för viktproblem och så många andra kroniska sjukdomar och symtom på grund av dessa oupptäckta orsaker och många fler. Skaffa en kopia av Sellerijuice för att ta reda på de verkliga orsakerna till nästan 200 andra symtom och tillstånd och hur sellerijuice också hjälper dem.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.