Avsnitt 6. De fyra heliga

fyra heliga

Det vi kommer prata om idag handlar inte om en särskild diet. Det handlar inte om ett trossystem om vad som är bra eller dåligt att äta. De fyra heliga vi ska prata om idag hjälper oss bekämpa de fyra skoningslösa vi pratade om i förra avsnittet. De hjälper ditt immunförsvar, dödar patogener, avgiftar tungmetaller och andra gifter och hjälper oss hantera stressen. Kommer du ihåg att vi även pratade om två aspekter till i förra avsnittet, hoten mot vår mattillgång, att vi har mindre solljus nu och mindre levande vatten? Mirakulöst nog hjälper de fyra heliga till även med det. Eftersom vi inte styr över allt omkring oss idag så handlar det om att kunna anpassa oss till den tid vi lever i där vi ständigt bombarderas av olika gifter och patogener. MM går så långt t om som att säga att de fyra skoningslösa och de andra aspekterna vi gick igenom i förra avsnittet har lett oss till en mycket känslig brytpunkt i historien: vår arts framtid hänger på vad vi väljer att äta. Den här maten vi kommer ta upp idag hjälper oss att anpassa oss till de förhållanden som råder just nu och ser till att vi höjer oss över dom!

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Vilka de fyra heliga är; frukt, grönsaker, örter & kryddor och vildmat.
  • Hur denna maten inte bara hjälper oss fysiskt, utan även metafysiskt, andligt och känslomässigt.
  • Hur de 4 heliga kan hjälpa oss när det kommer till det bristande solljuset och bristen på levande vatten.
  • Hur de spelar en avgörande roll för att vi ska få i oss tillräckligt med antioxidanter, glukos, b12 och mineralsalter.

Och en hel del annat…

” Vi kan inte kontrollera allt som vi utsätts för. Vi kan inte göra saker ogjorda heller. Men vi kan adaptera, alltså anpassa oss. Vi är gjorda för att göra det, för att ta oss över det här och leva ett liv vi är menade att leva. Vi kan må bra mitt i allt detta kaos.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.