Avsnitt 26. Brain Saver-böckerna

Brain Saver Anthony William

I dagens avsnitt pratar jag om de nya böckerna från Anthony William; Brain Saver och Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes. Vi går igenom varför de är så viktiga just nu och varför den här informationen från MM behövs. Jag kommer läsa lite från böckerna, som just nu endast finns på engelska, men kommer på svenska i vår.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Varför den här informationen skiljer sig från allt annat därute
  • Varför vi behöver den här informationen för att kunna navigera i den här tiden vi lever i
  • Hur Brain Saver och Brain Saver Protocols, cleanses & recipes är uppbyggda
  • Varför vi behöver bli våra egna hälsoexperter och hur vi blir det
  • Varför böckerna är det viktigaste redskapet vi har på vår resa
  • Vad som kommer härnäst i podden

Och en hel del annat…

”En del tycker att det är jobbigt att veta allt som pågår runt dem, de vill hellre blunda. Och det är förståeligt. Men vi blir starkare när vi vet, för samtidigt som vi får veta varför allt har gått så otroligt snett, så får vi också kunskapen och makten att kunna leva bra liv trots allting.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.