Avsnitt 25. Charlotte Brockman – symptom från 30 år försvann

Charlotte Brockman

Idag berättar Charlotte Brockman om sin resa från sjuk till frisk. Hon har sökt under många, många år efter svar på sina hälsoproblem och testat mycket inom både den alternativa och den spirituella världen innan hon tillslut fann Anthony William, Medical Medium, som gav hennes svar på vad som påverkat hennes kropp under alla år.

Häng med när hon berättar om:

  • Hur hon som liten hade kolik, sedan fortsatte barnåren med bland annat smärtor i magen och uppblåsthet.
  • Vid 13-års ålder fick Charlotte en allvarlig körtelfeber som krävde att hon var hemma från skolan i flera månader. Det var startskottet för otroligt mycket symptom så som extrem trötthet, håravfall, ont i rygg, nacke, leder och hela kroppen samt svårt att sitta still.
  • Efter en långresa utomlands kollapsade Charlottes hälsa rejält. Hon kunde inte sova och grät största delen av dagarna. Hon sökte svar men fick inte hjälp och inga undersökningar visade på något.  
  • Hur hon har behövt använda sig av både kiropraktik och yoga som kryckor för att hantera sin situation
  • Hennes resa genom dieter, allergitester och konventionell vård
  • Efter att Charlotte fick Corona 2020 blev hennes tillstånd allt sämre. 6 månader efter infektionen hade hon svårt att ta sig upp ur sängen och var väldigt ljuskänslig – ingen pratade om långtidscovid då och läkaren sa att hennes problem satt i hennes huvud.
  • Hur hon tidigare hade börjat med sellerijuice men i kombination med kaffelavemang. Nu började hon läsa på om MM- informationen på riktigt.
  • Många symptom försvann med en gång efter hon började implementera informationen, men hon fick jobbiga hudutslag i starten. Hon berättar hur hon gjorde för att handskas med dem.
  • Idag är i stort sett alla hennes symtom borta.

Och en hel del annat…

”Den här informationen är till för oss alla. Vi har fått den för att läka och för att kunna hantera jorden som den ser ut idag”

Här hittar du Charlotte:
Hemsida
Instagram
– här gör hon regelbundet gruppcleansar med 369.

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.