Avsnitt 30. Förkylningar och influensa- vad du behöver veta

Förkylningar och influensa- vad du behöver veta

Idag ska vi prata förkylning och influensa. Eller ja, inte så mycket om förkylning. För visste du att vi faktiskt inte har förkylningar längre? Förkylningsvirus har fått ge vika för olika influensavirus. För många år sedan så fanns det olika varianter av förkylningsvirus som kunde ge snuva, halsont och lite feber, men de dagarna är sedan länge förbi. Enligt Anthony är det influensa vi får idag.

Varför ska vi prata om det? Varför pratar Anthony så mycket om det här? Varför är han så mån om att vi ska undvika influensan i största möjliga utsträckning? Borde den inte göra oss starkare och träna vårt immunförsvar? Allt det ska vi gå igenom idag.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Blir vårt immunförsvar starkare ju mer vi utsätts för?
  • Postcovid- vad är det som händer i kroppen?
  • Hur influensor (inklusive covid) är en utlösande faktor för kronisk sjukdom
  • Skillnaden på influensavirus och virus från herpesfamiljen.
  • Hur vi kan stärka oss, både förebyggande och när/om vi blir smittade

Och en hel del annat…

”Anledningen till att vi inte vill få influensan är för att vi har redan så mkt i vår kropp som vårt immunförsvar jobbar med. Vi vill inte ha den extra påfrestningen… Nedsatt immunförsvar, som vi bland annat får av influensor, är en utlösande faktor för kronisk sjukdom.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.