Avsnitt 27. Månmeditationen: läka känslomässiga sår

månmeditationen

Vår planet är inte en lätt plats att leva på. Det är inte lätt att känna sig missförstådd, förrådd, kränkt, ignorerad, osäker eller liten. Det är inte lätt när det känns som att ångest tar det bästa av oss, när depression styr livet eller när man känner sig frånkopplad världen på grund av skador vi har upplevt. Tack och lov har månen förmågan att dra ur det vi har absorberat från dessa svårigheter. Denna månmeditation kommer att förbinda dig med månens kraftfulla förmåga att läka din själ.

Du kan upprepa månmeditationen varje dag eller varje natt, även under veckan med fullmåne. Att göra meditationen regelbundet kommer att göra fördelarna och effekterna djupare varje gång. Om meditationen blir en del av ditt vanliga liv är det bra att hålla koll på månens cykler och använda det som ett användbart verktyg. Att ha en medvetenhet om månens faser kan också vara ett användbart verktyg eftersom det förbinder dig ännu mer med månen. När du fortsätter med meditationen kommer du att börja se månen annorlunda och utveckla en relation med månen som du aldrig har haft förut.

Månen är din gamla vän. När du förstår den och vet hur du ska luta dig mot den kommer den inte att svika dig. Vi behöver hjälp som inte kommer från den här världen och vi kan använda månen som vår fristad utan världsliga problem. Under denna meditation använder du månens magnetiska kraft för att ta bort giftet från svårigheter från din själs mitt. Denna meditation sätter dig tillbaka i kontakt med din essens och hjälper dig att koppla om. När du använder rätt verktyg ligger friheten i dina händer och du kan resa dig ur askan och läka djupt rotade känslomässiga sår.

Vänligen utför inte denna meditation när du kör bil eller använder maskiner.

Här hittar du originalet:

Moon Meditation: Healing Emotional Wounds
Apple
Spotify


I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.