Depersonalisering

Depersonalisering

En persons depersonalisering kan skilja sig mycket från någon annans. Det är ett stort grått område som gränsar till tröskeln till depression och ångest. Den klassiska varianten av depersonalisering är oförmågan att känna känslomässigt. Du är helt avdomnad, ingenting exalterar dig, ingenting gör dig upprörd, ingenting spelar någon roll, ingenting intresserar dig och du känner att du inte är i din kropp och att du inte existerar. Även inom denna klassiska variant av depersonalisering kan det finnas många variabler eftersom det finns en rad olika orsaker.

Dessa orsaker sträcker sig från känslomässig skada till giftiga tungmetaller till binjureutbrändhet till hjärnutbrändhet till låggradiga virusinfektioner till alla ovanstående. Varje orsak kan också variera. När det till exempel gäller giftiga tungmetaller finns det skillnader från person till person i vilken typ av metall eller metaller som finns i hjärnan, var metallerna finns, hur nära de är hjärnans känslocentra, hur snabbt giftiga tungmetaller oxiderar, och om det finns andra gifter, lösningsmedel eller exponeringar inblandade som delvis kan bidra.

Finns hjärndimma med depersonaliseringen, eller är hjärndimma inte närvarande? Det är en annan variabel. En låggradig virusinfektion som EBV kan förvärra hjärndimma, vilket kan göra depersonaliseringen värre. Kombinationerna är nästan oändliga.

Depersonalisering kan också ske utan känslomässig skada, utan känslomässigt trauma. Någon kan ha vad som verkar vara ett perfekt liv, och ändå ha en allvarlig depersonalisering. Någon annan kan ha varit med om extrema känslomässiga övergrepp, svårigheter och känslomässiga trauman men inga giftiga tungmetaller eller någon låggradig virusinfektion, och det skulle kunna upprätthålla depersonalisering från enbart de känslomässiga skadorna, om de är tillräckligt allvarliga. Någon annan kan drabbas av känslomässiga skador och inte ha depersonalisering. Allas tröskel för känslomässiga skador är olika.

Majoriteten av personer med depersonalisering har en kombination av känslomässig skada, även om den är mild, plus giftiga tungmetaller som kvicksilver och aluminium i hjärnan.

Läs om depersonalisering och få specifikt läkande stöd i Brain Saver och Brain Saver Protocols, Cleanses & Recipes.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.