Tar nu emot nya klienter. Boka här

Carolina Johansson logotyp

Bananmjölk

Bananmjölk

Bananmjölk är ett utsökt hemlagat alternativ till annan mindre hälsosam mjölk. Prova att hälla det över frukostflingor eller havregryn, njut av det som en egen dryck eller servera den tillsammans med kakor som t ex de glutenfria banan - och havrekakorna eller Linzerögon.

Fruktoset i banan är leverns favoritmat. Det ger snabbt bränsle till levern och väcker trötta celler, vilket ökar deras skicklighet och arbetsresultat. Banan lugnar slemhinnan i tarmkanalen och lugnar även nerverna som är fästa vid tarmkanalen. I motsats till vad många tror är bananer en av de mest antibakteriella, anti-jäst- och svampdödande livsmedlen. De är bra att kombinera med andra näringsrika livsmedel eller att ta tillsammans med kosttillskott, eftersom de förbättrar leverns förmåga att ta upp näringsämnen.

Bananmjölk

Ingredienser:

  • 1 fryst banan
  • 1 färsk fläckig banan
  • 3,6 – 4,2 dl vatten, för önskad tjocklek

Gör så här:

Mixa alla ingredienser tills mycket slätt. Häll mjölken över flingor, hackad frukt, drick som ett glas mjölk eller något annat sätt du väljer.

För fler läckra läkande recept, kolla in NY Times bästsäljande boken Läk med detox: Hälsoprogram för att bli av med ångest, depression, akne, eksem, borrelia, mag-tarm-problem, hjärndimma, över- och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsthet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar.

OBS! Sidan innehåller affiliatelänkar. Det betyder att Carolina kan få en liten summa pengar för köp som görs via denna sida. Eventuella intäkter går oavkortat till att stötta människor med kronisk sjukdom.

Dela:

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.