Fruktflingor med bananmjölk

Fruktflingor med bananmjölk
Älskar du flingor? Dessa söta, läckra fruktflingor är ett underbart alternativ till den traditionella versionen. Bestående av hackad mango och söta bär och toppad med en kall, krämig bananmjölk, ger detta samma tillfredsställande upplevelse men med färska, näringsrika ingredienser.

Detta läckra recept är ett av över 75 recept i boken Läk med detox.

Låt oss ta en titt på hur några av nyckelingredienserna i detta recept erbjuder läkande stöd:

Bär: En medicinkista för levern. Laddade med antioxidanter för att hindra en mängd olika leverceller, inklusive hepatocyter och Kupffer-celler, såväl som leverlobuli och kapillärer, från att bli infekterade och påverkade av toxiner och patogener. Bär skyddar levern från bråkmakare som orsakar skador; de många oupptäckta antioxidanterna de innehåller hjälper till att skydda levercellerna från skada. Alla bär, inklusive hallon, björnbär och blåbär, stoppar levern från att oxidera för lätt när den är fylld med giftiga tungmetaller och gifter.

Mango: Svalkar en förgiftad och överhettad lever och lugnar den för att förhindra att organet får spasmer. Det gul – och orangefärgade pigmentet i mango ger näring åt leverlobuli och stärker hepatocyter och Kupffer-celler, vilket gör att de kan utföra de jobb de behöver göra. Mango har också en unik fytokemisk förening som hjälper leverns immunsystem att förstöra de fickor av bakterier som skapar leverbölder. Mango hjälper till att förhindra att din lever åldras och celler från att dö samtidigt som den förbättrar gallproduktionen.

Bananer: Fruktoset i banan är leverns favoritmat. Det ger snabbt bränsle till levern och väcker trötta celler, vilket ökar deras skicklighet och arbetsresultat. Banan lugnar slemhinnan i tarmkanalen och lugnar även nerverna som är fästa vid tarmkanalen. I motsats till vad många tror är bananer en av de mest antibakteriella, anti-jäst- och svampdödande livsmedlen. De är bra att kombinera med andra näringsrika livsmedel eller att ta tillsammans med kosttillskott, eftersom de förbättrar leverns förmåga att ta upp näringsämnen.

Fruktflingor

Ingredienser:

  • 2,4 dl blandade bär
  • 1 mango, tärnad
  • 1 färsk banan
  • 1 fryst banan
  • 1 msk torkade mullbär (valfritt)

Gör så här:

Blanda bär och mango i en skål. För att göra bananmjölk, mixa 1 färsk banan och 1 fryst banan med 2,4 dl vatten. Häll över fruktskålen, toppa med valfria torkade mullbär och njut! Ger 1 portion.

Lär dig mer om hur du detoxar och läker i min bok Läk med detox.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.