Zinkchockterapi

Zinkchockterapi

Om du känner att du börjar få en förkylning eller influensa kan du använda en läkningsmetod som jag kallar ”zinkchockterapi.” Det är viktigt att börja med den så snart du får ditt första tecken på förkylning eller influensa, som kittling eller ömhet i halsen, känsla av nedsatthet och svaghet, trötthet, feber eller värk. Det är viktigt att alltid ha en flaska flytande zinksulfat till hands så att du har den redo så fort du känner att symtomen kommer.

Hur man gör zinkchockterapi

Spruta två rör flytande zinksulfat i halsen, håll kvar den där i en hel minut och svälj sedan zinken.

Tre timmar senare, spruta ytterligare två fulla rör i halsen och håll kvar den där igen i en hel minut innan du sväljer.

Upprepa var tredje vaken timme i två dagar.

Daglig zinksupport

Zink är också viktigt att inkludera i mindre mängder som ett dagligt tillskott eftersom zinkbrist är en utlösande faktor för alla typer av kroniska sjukdomar och symtom.

Med svår zinkbrist kan du bli allvarligt sjuk. Zink är avgörande för leverhälsa, autoimmuna tillstånd, akne, binjureproblem, artrit, cancer, eksem, psoriasis, hjärndimma, barn- och babylever (namnet jag har gett till en viss uppsättning hälsoutmaningar som många spädbarn och barn lider av– läs mer i Leverns okända kraft), diabetes, trötthet, humörsvängningar, ​​gikt, hjärtklappning, hepatit, högt blodtryck, högt kolesterol, värmevallningar, inflammation, migrän, SIBO, bihåleinfektioner, viktproblem, svindel, tinnitus, multipel skleros, lupus, borrelia, problem med sköldkörteln, Epstein-Barr-virus, bältros, UVI, candida och alla andra symptom och tillstånd som finns.

Om du har ett symptom av något slag eller om du vill hjälpa till att förebygga symtom i framtiden, gör rätt sorts zink till din bästa vän.

Läs mer om hur zink stödjer din hälsa här.

Om du känner av de första tecknen på att en förkylning eller influensa håller på att utvecklas, kan du göra Medical Mediums C-vitaminchockterapi tillsammans med zinkchockterapin för extra stöd mot influensa.

Lär dig mer om hur du läker från New York Times bästsäljande boken Läk med detox.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.