C-vitaminchockterapi

C-vitaminchockterapi

Det är allmänt känt att C-vitamin kan hjälpa människor att förebygga och återhämta sig från en förkylning eller influensa. Men även om vilken mängd C-vitamin som helst hjälper, tar de flesta människor inte tillräckligt med det för att effektivt bekämpa en förkylning eller influensa, och många människor vet inte vilken typ av C-vitamin som är den mest användbara.

Vitamin C, som Micro-C, hjälper inte bara till att bekämpa förkylning och influensa, utan stärker också hela immunförsvaret, särskilt de mördarceller som letar efter virus, bakterier, jäst, mögel och andra oönskade svampar, som alla kan försvaga immunförsvaret året runt. Styrkan i ditt immunförsvar är direkt relaterad till hur ofta du blir förkyld och får influensa och hur allvarliga de är. C-vitamin påskyndar återhämtningen av de vita blodkropparna från förkylningar och influensa.

Micro-C lugnar och stärker binjurarna och stöttar det centrala nervsystemet, vilket är viktigt eftersom både dina binjurar och nervsystem får ta ett stort slag när du har influensa. Denna form av C-vitamin hjälper också till att skydda och stabilisera signalsubstanser och blodkärl i hjärnan, vilket är viktigt när du har feber, och rensar bort patogenen från kroppen.

Micro-C är min favoritform av C-vitamin att använda för C-vitaminchockterapi eftersom den är skonsam för matsmältningssystemet och skonsam nog för mycket känsliga människor. Detta gör den idealisk för när du är i ett försvagat tillstånd och kanske har matsmältningssymtom från förkylning eller influensa.

Hur man gör Medical Mediums C-vitaminchockterapi

Vid de första tecknen på en förkylning eller influensa, starta vitamin C-chockterapin:

Ingredienser:

  • 2 st 500 mg kapslar Micro-C
  • 2,4 dl vatten, gärna varmt
  • 2 tsk rå honung*
  • Saft av 1 apelsin, färskpressad**

Substitut:

  • 100 % ren lönnsirap (ej sirap med lönnsmak) kan ersätta rå honung om så önskas
  • **Saften av 1 citron kan användas istället för apelsin

Gör så här:

Öppna Micro-C-kapslarna och häll pulvret i varmt vatten. Rör om tills det lösts upp. Tillsätt den råa honungen och apelsinjuicen och rör om väl. Drick varannan timme.

Du kan öka din dos av Micro-C om din kropp klarar mer.

För ytterligare stöd mot förkylningar och influensa, prova Zinkchockterapin tillsammans med C-vitaminchockterapin.

Ta reda på mer om hur man läker, inklusive mat att undvika, mat att äta och kosttillskott med dosbeskrivningar i New York Times bästsäljande bok Läk med detox.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.