Smoothie på vilda blåbär & körsbär

Smoothie på vilda blåbär & körsbär

Denna smoothie är lika läcker som den är livfull! Den är full av antioxidanter för att hjälpa till att vända och förhindra åldrande och den innehåller några av de mest kraftfullt läkande livsmedel på vår planet, inklusive den mest näringstäta maten som finns – vilda blåbär! Denna smoothie är ett bra sätt att använda pulver av vilda blåbär så att du kan utnyttja dess näringsämnen och läkande fördelar, eller när du inte har tillgång till färska eller frysta vilda blåbär.

Vilda blåbär är en sann mirakelmat och kan hjälpa till att läka och återhämta kroppen från symptom och sjukdomar. Vilda blåbär är den mat du vill ha i din kost när du har gått igenom någon form av stress, kronisk sjukdom, trauma eller skada. De är också den mest kraftfulla hjärnfödan som finns, den mest potenta prebiotika som finns och en stjärna för att återställa levern.

Körsbär är det ultimata levermedlet- för att föryngra och rena levern. Körsbär främjar hälsosamt hemoglobin och är också anti-cancerogent, specifikt effektiva för att behandla non-Hodgkins lymfom, melanom och glioblastom (en typ av hjärntumör). Körsbär skärper sinnet genom att rena tarmarna – de är bättre på att lindra förstoppning än katrinplommon!

Bananer innehåller kraftfulla anti-svamp- och antibiotikaföreningar samt proteashämmare som kan hjälpa till att stoppa virus. Bananer är också särskilt bra för att sänka blodtrycket, IBS, neurologiska störningar, diarré, åderförkalkning, osteoporos, kranskärlssjukdom, kronisk sjukdom, stroke och njur-, kolon- och lungcancer.

Smoothie på vilda blåbär & körsbär

  • 2 färska eller frysta bananer
  • 2,4 dl urkärnade färska eller frysta körsbär
  • 1 msk pulver av vilda blåbär
  • 1,2 dl färskpressad apelsinjuice
  • Vatten, tillräckligt för att kunna köra mixern

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills det är väldigt slätt. Häll upp i glas och servera.

2 portioner

Ta reda på mer om dessa otroliga livsmedel och mer i min #1 NY Times bästsäljande bok Kostguiden

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.