Tranbärsvatten

Tranbärsvatten

Detta tranbärsvatten är en enkel och perfekt balans mellan syrligt och sött. Det är lätt att göra, vackert att titta på och ett läckert sätt att införa tranbärens fantastiska egenskaper i din dag.

”Tranbär: Antocyaninerna i tranbär är mångsidiga och fyller mer än en funktion i levern. Förutom att förebygga att cellerna oxiderar, hjälper de till att rent allmänt motverka att cellerna dör av för hög virusbelastning. De lösgör och avlägsnar dessutom ett flertal olika bråkstakar, bland annat sådana som vi ärvt från tidigare generationer. Tranbärens skarpa fruktsyror som får munnen att snörpas ihop förstör cellmembranen hos patogener, i synnerhet bakterier. C-vitamininnehållet i tranbär liknar de sällsynta C-vitaminer som finns i tomat och har en stärkande effekt på leverns immunförsvar.”  –  utdrag från Leverns okända kraft: bli fri från eksem, psoriasis, diabetes, streptokocker, akne, gikt, svullen mage, gallsten, binjurestress, utmattning, fettlever, viktproblem, SIBO och autoimmuna sjukdomar.

Recept på tranbärsvatten

Ingredienser:

  • 9,6 dl vatten
  • 2,4 dl färska tranbär
  • 3 msk limejuice
  • 2 msk rå honung

Gör så här:

Mixa vattnet och tranbären väl i en mixer. Sila det resulterande tranbärsvattnet genom en sil eller nötmjölkspåse och ner i en medelstor skål.

Vispa ner limejuice och rå honung i tranbärsvattnet tills den råa honungen har löst sig helt. Servera och njut!

Tips:

  • Frysta tranbär kan användas istället för färska tranbär. Tina dem helt enkelt i förväg och använd 1,2 dl tinade frysta tranbär istället för de färska.

2 portioner

Ta reda på mer oupptäckta egenskaper hos läkande livsmedel och hur de stöder levern, kolla in NY Times bästsäljande boken Leverns okända kraft.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.