Denna artikel är en översättning från Medicalmedium.com. Du hittar originalartikeln här.

Medical Medium-bröd

Medical Medium-bröd
Bild från https://holistictherapy.se/ där du hittar fler MM-recept

Ett fantastiskt smörgåsbröd är ett av de mest mångsidiga recepten att ha i din repertoar. Oavsett om du gör lunchlåde-mackor till dina barn, partner eller dig själv, gör avokadotoast till din familj på helgerna eller serverar den tillsammans med en skål med läcker grönsakssoppa, så är ett pålitligt brödrecept som är glutenfritt, mjölkfritt, jästfritt och majsfritt och gjort utan några skadliga ingredienser välkommet i nästan alla kök.

Medical Medium-bröd

Ingredienser:

  • 3 msk malda linfrön + 1,2 dl vatten
  • 1,2 dl osötad äppelmos
  • 3 msk lönnsirap
  • 4,2 dl vatten
  • 7,2 dl glutenfritt havremjöl
  • 1,8 dl hirsmjöl
  • 3,6 dl tapiokastärkelse
  • 1 1/2 msk bakpulver

Gör så här:

Värm ugnen till 180°C. Klä en brödform med bakplåtspapper.

Blanda samman de malda linfröna och vattnet. Ställ åt sidan i 5 minuter tills det tjocknat. Lägg i en stor bunke tillsammans med äppelmos, lönnsirap och vatten. Vispa ihop det ordentligt

Tillsätt havremjöl, hirsmjöl, tapiokastärkelse och bakpulver till de blöta ingredienserna och rör om tills det är jämnt blandat. Ställ åt sidan i 15 minuter för att smeten ska expandera.

Häll smeten i en brödform, var noga med att inte tappa några av luftbubblorna som har bildats i smeten. Grädda i 50-60 minuter.  Testa med en sticka för att se om det är klart.

Ta ut ur ugnen och tippa försiktigt ut ur brödformen direkt. Ta bort bakplåtspappret och lägg på galler tills det har svalnat helt. Skiva och servera!

För fler recept från Medical Medium, kolla in New York Times bästsäljande boken Läk med detox: Hälsoprogram för att bli av med ångest, depression, akne, eksem, borrelia, mag-tarm-problem, hjärndimma, över- och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsthet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar

Denna artikel är en översättning från Medicalmedium.com. Du hittar originalartikeln här.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.