Leverstärkande smoothie

Leverstärkande smoothie

Den leverstärkande smoothien är ett nyckelrecept i Leverns okända kraft eftersom den erbjuder ett så kraftfullt läkande stöd för levern, vilket gör den till hjälp för alla typer av kroniska sjukdomar och symptom. Den är också ett centralt recept i Leverhjälpen 3:6:9 som ingår i Leverns okända kraft.

Det första smoothiealternativet nedan är snabbt, enkelt och antioxidantrikt och du kan inkludera den i ditt liv för djup leverläkning. Det andra smoothiealternativet är ett lätt, glatt alternativ som kombinerar grönt och frukt. Om du aldrig har tänkt på att lägga till groddar i din smoothie tidigare är det nu ett perfekt tillfälle att testa det. De är kraftfulla och milda och de smälter perfekt in i denna mjuka, tropiska goda smoothie.

I Leverns okända kraft delar jag med mig av hur var och en av ingredienserna i denna smoothie kan stödja dig och dina nära och kära i läkning. Låt oss ta en titt på var och en av de grundläggande ingredienserna…

Pitaya (även kallad drakfrukt): Det röda pigmentet, i pitayan som har det röda fruktköttet, är ett föryngringsmedel för din lever, vilket ger cellerna liv igen. Det hjälper din lever att producera celler snabbare så att förnyelse av levern kan ske. Det är frukten av ungdomens källa för levern som saktar ner och stoppar leverns åldrande genom att ta hand om dess djupa, inre kärna, som i de flesta fall ger efter för sjukdomar om den lämnas försummad för länge. Leta efter förpackningar med fryst röd pitaya i den frysta delen av livsmedelsbutiken eller online, eller så kanske du hittar den färsk där du bor. Om ingendera är tillgänglig, leta efter rent pitayapulver.

Vilda blåbär: Innehåller dussintals oupptäckta antioxidanter, inklusive antocyaninvarianter. Det finns inte bara ett pigment i ett vilt blåbär; det finns dussintals pigment som ännu inte undersökts eller studerats. Det vilda blåbäret är för levern som modersmjölk är för ett barn. Vilda blåbär har inte bara förmågan att ta tag i massor av bråkstakar (gifter, tungmetaller osv), de håller också fast vid dem när de lämnar levern, på ett sätt som de flesta andra läkande livsmedel inte kan. Pigmenten i vilda blåbär har förmågan att ta sig djupt in i levercellerna och korsa cellväggar och membran inuti levern och sprida deras blåa överallt. Vilda blåbär förbättrar tarmkanalen, matar bra bakterier där, vilket gynnar levern mycket. Leta efter förpackningar med frysta vilda blåbär i den frysta delen av livsmedelsbutiken eller online, eller så kan du hitta det färskt där du bor. Om ingendera är tillgänglig, leta efter rent pulver av vilda blåbär.

Leverstärkande smoothie

Ingredienser:

ALTERNATIV A

 • 2 bananer eller ½ Maradol papaya, i tärningar
 • 1,2 dl färsk, 1 paket fryst eller 2 matskedar röd pitaya i pulverform (drakfrukt)
 • 4,8 dl färska eller frysta eller 2 matskedar vilda blåbär i pulverform
 • 1,2 dl vatten (valfritt)

ALTERNATIV B

 • 1 banan eller ¼ Maradol papaya, i tärningar
 • 1 mango
 • 1,2 dl färsk, 1 paket fryst eller 2 matskedar röd pitaya i pulverform (drakfrukt)
 • 1 stjälkselleri
 • 1,2 dl groddar (valfri sort)
 • ½ lime
 • 1,2 dl vatten (valfritt)

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i mixern. Mixa tills det är slätt. Om så önskas, häll i upp till 1,2 dl vatten tills önskad konsistens uppnås.

Ger 1-2 portioner

Tips:

* Om du inte har tillgång till alternativen för pitaya och/eller vilda blåbär, ersätt med björnbär, odlade blåbär eller körsbär.

*Försök att lägga till minst ett fruset element i din smoothie. Detta säkerställer att din smoothie håller sig kall och god!

För att ta reda på mer oupptäckta egenskaper hos läkande livsmedel och hur de stöder levern, kolla in min bästsäljande bok, Leverns okända kraft.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.