Granatäpplejuice

Granatäpplejuice
Granatäpplejuice

Granatäpplejuice är som mest fördelaktig när den färskpressas med en juicepress och inte köps färdigpressad i butik. När den inre delen av granatäpplekärnan pulveriseras frigörs kraftfulla oupptäckta fytokemiska föreningar till juicen som kommer från den yttre delen av fröet, den juvelliknande, saftiga fruktköttet som kallas arilli. Denna kombination tar granatäpplejuice till en högre medicinsk nivå.

Näringsämnen som utvinns från frönas inre kärna är avgiftande för levern, gallblåsan, lungorna, lymfsystemet och njurarna. Dessa fytokemiska föreningar och näringsämnen är antivirala, antibakteriella, anti-jäst, anti-mögel och bidrar till att mata immunceller som behöver konsumera giftigt avfall i blodomloppet, och blir en hjälpsam blodrenare som hjälper till att hålla hjärnan ren.

Det här receptet kommer från Medial läkning: Handlingsplan för hjärnhälsa, följeboken till Medial läkning: Hjärnhälsa. Dessa två viktiga böcker om vårt mest komplexa organ – hjärnan – dyker djupt in i varför människor över hela världen lider av mental ohälsa och hjärnrelaterade symtom och tillstånd. Hjärnhälsa avslöjar orsaker bakom mer än 100 hjärn- och nervsystemrelaterade symtom, sjukdomar och störningar; Handlingsplan för hjänrhälsa avslöjar sanningen om hur man läker i ännu mer detalj (inklusive reningskurer, recept, tillskottsprotokoll och så mycket mer).

Granatäpplejuice

Ingredienser:

  • 2 medelstora granatäpplen, urkärnade (ca 7,2 dl granatäpplekärnor)

Gör så här:

Kör granatäpplekärnorna genom en juicepress.

Servera omedelbart.

1 portion

Få över 100 fler läckra, läkande recept i Handlingsplan för hjärnhälsa.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.