Avsnitt 22. Hjärnmeditationen: att släppa taget om rädsla

Hjärnmeditationen: att släppa taget om rädsla

Vi alla lever med rädsla inom oss; i olika former och olika mycket. När vi upplever jobbiga händelser hettas vår hjärna upp. Det blir en chock för hjärnan och för att skydda vår själ skickas själen ut från kroppen i den stunden, i själva chockögonblicket. Det blir som en utanför-kroppen-upplevelse. Ibland kan vi uppleva det medvetet, ibland sker det omedvetet. När det här händer, när själen lämnar kroppen för en stund, kan rädsla ta den platsen, det här tomrummet som blir mellan själen och vår fysiska hjärna. Det betyder att själen inte riktigt kan komma tillbaka och att vi inte riktigt är helt sammankopplade med själen förens vi får bort den rädslan.

Den här meditationen hjälper till att ta bort mellanrummet som skapats mellan själen och hjärnan. Testa den om du upplever olika rädslor, höjdskräck, PTSD, social fobi, annan fobi, ångest, sorg eller inte känner dig ett med din själ och ditt syfte. Den hjälper även vid rädslor vi kanske inte är medvetna om att vi har. Anthony berättar att meditationen tar oss tillbaka till vilka vi innerst inne är, innan våra svårigheter färgade oss. Att den hjälper oss övervinna våra svårigheter och återställa kopplingen mellan vår själ och fysiska kropp. Och att vi kan återta kontrollen i våra liv och inte låta rädsla styra oss på något sätt.


Här hittar du orginalet:


Brain Meditation: Letting Go Of Fear
Apple
Spotify

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.