Avsnitt 10. Vår själ. Hur den kan komma att skadas och hur vi läker den

Själens guld

Idag ska vi prata om vår själ och om hur vår själ kan ta skada här i livet och om själslig läkning. Anthonys information handlar om läkning på alla plan, inte bara vår fysiska kropp. När vi går igenom livet händer saker som kan skada oss på olika plan och det kan ha stora effekter på vårt liv. När vi har symptom som vi inte får bukt eller hjälp med, kanske tom får höra att det beror på att vår kropp attackerar sig självt, kan det sätta djupa spår inom oss. Vi vet alla att vi är mer än bara vår kropp. Vi kan se skillnader hos människor, inte bara skillnad på deras utseende, även deras inre. Vi har inte bara en själ, utan även ett hjärta och en ande, och det är olika saker. Ofta klumpar vi ihop dem. Anthony lär oss skillnaden på dem och hur det kan påverka oss när dessa har blivit skadade på något vis. Han lär oss också om hur vi ska laga de här delarna av oss själva. Om du känner att du är en sökare här i livet, kommer du gilla detta avsnittet lite extra.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Skillnaden på vår själ, hjärta och ande.
  • Vad som kan ske om någon av dem har kommit till skada.
  • Hur de flesta av oss har olika själsskador och hur vi kan läka dessa delar av oss.
  • Hur själsliga skador ligger bakom andligt sökande.
  • Vad skillnaden på medkänsla och sympati och empati är.
  • Hur viss mat och vissa tekniker kan stärka vår själ.
  • Vad Anthony kallar ”Själens guld” och hur du som kämpar behöver komma i kontakt med det.

Och en hel del annat…

”Om du går igenom svåra saker just nu. Kanske är sjuk och inte kan leva livet som du vill. Så händer det saker inuti dig just nu som du behöver komma i kontakt med”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.