Sköldkörtelns sanna syfte

sköldkörtelns syfte
Har du någonsin tänkt på vad din sköldkörtel gör för dig? Medicinsk vetenskap och forskning och alternativa hälsosamfund tror alla att sköldkörteln existerar enbart för att hantera ämnesomsättningen och kontrollera hormoner i kroppen. De tror också att sköldkörteln är ansvarig för att producera bara två hormoner - tyroxin (T4) och trijodtyronin (T3), och hantera två sköldkörtelrelaterade hormoner - sköldkörtelstimulerande hormon (TSH) och tyreotropinfrisättande hormon (TRH). Även om dessa hormoner spelar en roll i sköldkörtelns funktion, finns det så mycket mer att veta om denna mirakulösa körtel, som jag delar i detalj i min bok Sköldkörtelns hemlighet.

Om du någonsin har fått din sköldkörtelfunktion testad, skulle du troligen ha fått dina T4- och T3-nivåer kontrollerade, tillsammans med ditt TSH. Om resultaten visade att de låg utanför det normala intervallet, skulle du ha fått höra att du har problem med sköldkörteln och fått medicin. Om dina testresultat kom tillbaka inom det normala intervallet, skulle du troligen ha fått höra att du inte har problem med sköldkörteln och att något annat orsakar de symtom du kanske upplever. Förståeligt nog kanske du lämnade din läkare eller alternativläkares kontor och kände dig mer förvirrad över ditt hälsotillstånd än någonsin tidigare. I vilket fall som helst, gick du i tron att du hade en tydlig bild av din sköldkörtels hälsa. Detta kunde inte vara längre från sanningen.

Det är viktigt att vara medveten om att om du har tagit bort en del av eller hela sköldkörteln eller om du har fått behandling med radioaktivt jod, gäller ändå det du ska få lära dig även dig. När en del av eller hela din sköldkörtel tas bort, finns det fortfarande funktionell vävnad kvar runt kanterna som jobbar hårt för att utföra sitt verkliga syfte för dig, vilket jag ska dela med mig av till dig.

Jag skrev min bok Sköldkörtelns hemlighet för att dela sanningen med dig om sköldkörtelns okända syfte och hur sköldkörteln verkligen fungerar. Jag tar också upp i detalj vad som egentligen ligger bakom dagens epidemi av sköldkörtelproblem, såsom Hashimotos sjukdom, Graves sjukdom, hyper- eller hypotyreos, sköldkörtelcancer, hyper- eller hypo paratyreos, struma, håravfall, sömnlöshet, hjärtklappning, hjärndimma, yrsel , trötthet, depression, torr hud, ångest, viktökning, viktminskning och andra oförklarliga symtom eller sjukdomar. Jag för fram sanningen om sköldkörtelmediciner, sköldkörtelhälsa och hormontester och bryter ner några av de mest skadliga och missriktade trenderna och trossystemen som finns idag. Och viktigast av allt, jag delar med mig av hur du och dina nära och kära äntligen kan läka.

Informationen jag delar med dig i den här artikeln och min bok Sköldkörtelns hemlighet är här för att ge dig verkliga svar och klarhet om vad som händer i din kropp och de mest effektiva stegen och verktygen du kan använda för att läka. Du kan läka och informationen i den här artikeln är här för att hjälpa dig att göra just det. Om du är en ivrig läsare av hälsoböcker och artiklar och du tror att du är medveten om den senaste sköldkörtelhälsoinformationen, kommer du att bli mer än förvånad – kanske till och med chockad – över hur mycket mer det finns att veta. Informationen i den här artikeln och i Sköldkörtelns hemlighet liknar ingenting du har läst eller hört och den kommer att ge dig sann förståelse för den oupptäckta inre mekaniken hos våra sköldkörtlar för första gången någonsin.

Vad din sköldkörtel verkligen gör

Din sköldkörtels verkliga funktion och syfte är faktiskt mycket mer intressant än den moderna medicinska förståelsen av den. Sanningen är att din sköldkörtel är din kropps datacenter. Det är din andra hjärna. I många medicinska och alternativa hälsokretsar idag finns det en genomgående teori om att tarmen är kroppens andra hjärna. Även om tarmen är oerhört viktig i sig, är det sköldkörteln som är näst efter hjärnan som ett kontrollcenter för kroppen. Även när din sköldkörtel har skadats (ett ämne som jag tar upp mycket i Sköldkörtelns hemlighet) eller kirurgiskt avlägsnats som jag nämnde tidigare, kan din sköldkörtel fortfarande uppfylla sitt verkliga syfte som datacenter. Och resten av det endokrina systemet är så avancerat att det kan fylla i det som saknas eller är skadat i sköldkörteln.

Okänt för forskning och vetenskap, inklusive alla medicinska samfund, katalogiserar din sköldkörtel alla markörer för homeostas i din kropp som datacenter. I Sköldkörtelns hemlighet delar jag att din sköldkörtel mirakulöst registrerar hur balansen ser ut, känns och fungerar för dig individuellt. Meddelanden från varje organ och varje körtel levereras till sköldkörteln – både behov, som klagomål. Som en personalavdelning på ett företag, samlar din sköldkörtel in dessa rapporter, samlar in och registrerar data om vad som fungerar bra i din kropp, vad som inte fungerar, vad som är giftigt och vad som inte är giftigt.

Sedan, dag ut och dag in, använder din sköldkörtel sitt minne av homeostas för att skicka ut radioliknande frekvenser (ännu inte upptäckt eller mätt av medicinsk vetenskap eller forskning) som delegerar uppgifter och ansvar i hela kroppen för att hålla allt i balans. Din sköldkörtel, som är självgående och självförsörjande, använder sin intelligens om din personliga homeostas för att kontinuerligt återskapa den åt dig, så att när ett kroppssystem är överbelastat eller äventyrat, kommer ett annat till för att kompensera. Eftersom sköldkörteln levererar olika frekvenser till olika delar av kroppen efter behov, kan den till och med ge energi till dem – energi som ännu inte vägs eller mäts av forskning och vetenskap. Är inte det otroligt? Som du kan se handlar sköldkörteln om mycket mer än metabolism och de kända T4-, T3- och TSH-hormonerna.

De okända hormonerna

Medicinsk vetenskap och forskning tror att T4 och T3 är de två huvudhormonerna sköldkörteln är ansvarig för och att testning av dessa hormonnivåer kommer att ge en korrekt indikation på hälsan hos någons sköldkörtel. I själva verket är produktionen av dessa hormoner faktiskt den minst viktiga uppgiften för sköldkörteln. Överraskad? Denna sanning är också okänd för vetenskap och forskning. Dessa kända sköldkörtelhormoner är inte de viktigaste. Om de var det skulle sköldkörtelsymtomen och sjukdomarna som någon led av försvinna när de gick på hormonersättningsmedicin, men den överväldigande majoriteten av människor upplever inte detta. När någons symtom förbättras när de går på sköldkörtelmedicin, vilket bara händer för en liten mängd människor, beror det vanligtvis på att de samtidigt gjorde några positiva förändringar i sin kost och livsstil. Det är dessa förändringar som förklarar förbättringen av symtomen. Men detta varierar mycket från person till person beroende på de specifika sätt de har ändrat sin kost, kosttillskott och livsstil och hur effektiva dessa förändringar verkligen är för att förbättra sin hälsa. Som ett resultat, av den lilla mängd människor som ser en förändring, kommer majoriteten bara att förbättras tillfälligt.

Vetenskapen är omedveten om att de verkliga funktionerna hos T4- och T3-hormonerna är att hålla immunsystemet balanserat för att förhindra under- eller överreaktion på stimulans, att hjälpa till att hålla kroppstemperaturen och stödja bukspottkörteln. Mycket få faktiska symtom uppstår när sköldkörteln inte producerar tillräckligt av dessa två hormoner och att testa deras nivåer ger inte en korrekt analys av hormonell eller sköldkörtelhälsa. De sköldkörtelrelaterade hormoner som kallas sköldkörtelstimulerande hormon (TSH) och tyreotropinfrisättandehormon (TRH) spelar också sina egna roller, vilket jag delar i Sköldkörtelns hemlighet, men det finns andra hormoner som är okända för medicinsk vetenskap och forskning som är mycket mer kritiska.

Det som är viktigast med hur sköldkörteln fungerar är dess funktion som enahanda minne och fredsbevarande bland alla organ och körtlar – och detta kräver inte T4 eller T3 eller dess signalgivare TRH eller TSH. Snarare producerar sköldkörteln ytterligare två sköldkörtelhormoner som ännu inte har upptäckts av medicinsk forskning och vetenskap som jag diskuterar i detalj i Sköldkörtelns hemlighet. Dessa två otroliga hormoner spelar en avgörande roll i de radioliknande frekvenser som sköldkörteln avger i sina meddelanden och övervakning av kroppen.

Eftersom dessa hormoner inte har testats ännu, än mindre upptäckts, visar det hur långt medicinsk vetenskap och forskning är från att kunna exakt bestämma hälsan hos någons sköldkörtelfunktion. För att inte nämna att den sanna orsaken till de flesta sköldkörtelproblem, som jag delar i Sköldkörtelns hemlighet, inte skulle upptäckas från dessa tester i alla fall. Medicinsk vetenskap och forskning är många decennier från att börja förstå vad som verkligen händer när någon har sköldkörtelsjukdomar eller symtom. Min förhoppning är att min bok Sköldkörtelns hemlighet, som visar sanningen om sköldkörteln och över 100 symtom och tillstånd, kommer att initiera forskning och undersökning av områden med sköldkörteltestning och sköldkörtelproblem som faktiskt kommer att få ett resultat som är till hjälp för de miljontals människor som lider. Men varför vänta på att det ska hända när du förtjänar att bli expert på sköldkörtelhälsa och hur man läker nu? Om du vill upptäcka mer om sköldkörteln, hur du och dina nära och kära kan börja läka och mer, kan du beställa ett exemplar av Sköldkörtelns hemlighet.

Tack för att du är här med mig. Jag är så hedrad och tacksam över att ha dig här. Jag har vetat sedan fyra års ålder, när källan som förser mig med all avancerad medicinsk information jag delar först talade till mig, att jag behövde vara budbäraren för andra i behov av svar. Jag har fått höra de verkliga anledningarna till att människor lider och hur de kan läka så att jag kan dela det med dig och dina nära och kära så att du har den kunskap och det stöd du behöver för att läka. Jag har aldrig glömt det. Jag har ägnat mitt liv åt att se till att du får denna avancerade medicinska kunskap som kan vara livsförändrande och till och med livräddande. Du förtjänar att få veta sanningen och du förtjänar att känna dig frisk och välmående. Jag stöder dig och jag tror på dig, och jag vet att du kan läka.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.