Rykten och myter om sellerijuice

Rykten om sellerijuice

Sellerijuice är ett av de mest kraftfulla läkande verktygen jag har kunnat förmedla till världen. Att sprida ordet om juicen från denna mirakulösa ört förändrar liv över hela världen. Selleri innehåller oupptäckta kemiska föreningar och egenskaper som förbättrar och hjälper till att vända kroniska sjukdomar som aldrig förr. Du kan läsa boken Sellerijuice: En enkel och effektiv väg till läkning som redan hjälpt miljoner människor, för fullständig information om de många olika läkande fördelarna med sellerijuice, plus hur man använder den och hur den fungerar inuti din kropp.

Många människor har dragit nytta av denna potenta medicinska extraktion, men tyvärr finns det också viss förvirring, felinformation, rykten och myter som kan få vissa människor att tappa modet om sellerijuice och avfärda dess värde.

Jag vet att det finns en hel del besvikelse när det gäller hälsopåståenden eftersom många människor har lidit i flera år av att försöka det ena efter det andra och leta efter något som kommer att ge dem livet tillbaka. Det är förståeligt att många inte längre vet vad de ska lita på. Men sellerijuice skiljer sig från andra hälsotrender och teorier.

För det första, när du köper selleri i din lokala livsmedelsbutik, eller till och med odlar din egen, tjänar inga branscher med agendor som inte har ditt bästa för ögonen eller investerare på det. De flesta andra hälsotrender backas upp av investerare och pengar. Det finns alltså en agenda bakom att göra dem populära: att investerare ska tjäna pengar. Sellerijuice hjälper ingen förutom dig och de olika bönderna som odlar selleri (som tjänar väldigt lite på selleri ändå) och stormarknaderna och livsmedelsbutikerna som tar in det åt dig. Sellerijuice är så enkelt och rent och effektivt att det hotar att avslöja andra hälsopåståenden – uppbackade av mycket makt, pengar och propaganda – som egentligen bara är trender.

Jag kan försäkra dig att sellerijuice inte är en trend. Det är en gudagåva med stor uthållighet. Fler människor än någonsin tidigare i historien har problem med kroniska tillstånd och mystiska symtom. Och med sellerijuice läker de och blir bättre. Sellerijuice, när den konsumeras på det sätt jag rekommenderar, fungerar faktiskt, och det är anledningen till att den globala sellerijuicerörelsen växer organiskt så snabbt. Människor bevittnar själva den läkande kraften hos sellerijuice och delar med sig av den, men det är fortfarande viktigt att skingra den felaktiga informationen och känna till sanningen om sellerijuice så att du och dina nära och kära inte blir lurade av rykten och myter där ute och blir berövad din rätt att använda sellerijuice som ett läkande verktyg.

Låt oss ta en titt på några av ryktena och myterna som cirkulerar:

1. Du kan lägga till andra livsmedel, pulver eller ingredienser i juicen.

Sellerijuice är ett kraftfullt elixir som är mest potent i ett rent, omanipulerat tillstånd. Att lägga till saker i sellerijuice, såsom äppelcidervinäger eller kollagen, kommer att förstöra sellerijuicens medicinska egenskaper. Tillsatser kommer att skada renheten hos detta medel, det är där kraften ligger, och bryta isär de oupptäckta natriumklustersalterna i sellerijuice som läker din kropp och dödar patogenerna – virus och bakterier – som är ansvariga för otaliga kroniska sjukdomar och symtom. För att förstå hur dessa patogener orsakar sjukdom kan du läsa de sanna orsakerna till nästan 200 symtom och tillstånd i boken Sellerijuice. Vissa industrier försöker dra fördel av sellerijuicerörelsen för att marknadsföra sina produkter, och det har lett till denna felaktiga information om att lägga till ingredienser.

Det är inte bara produkter som äppelcidervinäger och kollagen som inte bör läggas tillsättas i sellerijuice. Det är också citronsaft, morötter, gurkor, äpplen och annan frukt, bladgrönsaker eller grönsaker som inte bör läggas i din vanliga sellerijuice. Även om frukt, bladgrönsaker och grönsaker är otroligt läkande livsmedel, så njut av dem i en separat juice vid en annan tid på dagen, och naturligtvis även som snacks, smoothies, fruktskålar, sallader, ångade grönsaker och liknande över dagen. Håll din sellerijuice ren.

När din kropp läker och avgiftar med hjälp av sellerijuicen och alla andra förändringar du gör i din kost baserat på informationen i Medical Medium-bokserien, (såsom den i Leverns okända kraft: Bli fri från eksem, psoriasis, diabetes, streptokocker, akne, gikt, svullen mage, gallsten, binjurestress, utmattning, fettlever, viktproblem, SIBO och autoimmuna sjukdomar), kommer dina smaklökar att anpassa sig och du kanske upptäcker att smaken blir godare och godare.

2. Det finns ingen vetenskap bakom sellerijuicerörelsen.

Motståndare gillar att baktala sellerijuice genom att säga att det inte finns någon vetenskap bakom det. Först och främst finns det ingen vetenskap och forskning bakom det eftersom det inte finns stora industrier som kan tjäna pengar på sellerijuicerörelsen. Det finns många hälsotrender som inte stöds av vetenskap och forskning – som kollagen, benbuljong och kombucha-te – men ingen baktalar dessa på grund av bristen på vetenskaplig validering. Sellerijuice attackeras eftersom den utgör ett hot mot andra industrier eftersom ingen kan ”äga” den. Ju fler människor som dricker sellerijuice, desto mer kan de läka, vilket motsvarar mindre behov av att köpa dessa andra produkter. Det betyder i slutändan mindre pengar för dessa industrier. Sellerijuice handlar om att individer stärker sig själva och läker sig själva med det som verkligen fungerar och har deras bästa för ögonen – inte investerarnas ekonomiska intressen bakom en produkt som kollagen.

Oavsett hurvida vetenskapen har visat att sellerijuice är nyttigt, hjälper sellerijuice människor som lider att läka. Och fler människor än någonsin plågas av kronisk sjukdom just nu, så vi behöver enkla, kraftfulla verktyg som sellerijuice för att ta itu med grundorsaken till dessa sjukdomar. För mer information om vad som orsakar dagens sjukdomar, tillstånd och symtom, och exakt varför sellerijuice hjälper dem att läka, kolla in boken Sellerijuice.

3. Använd selleritabletter och selleripulver.

Du kommer att se selleripulver, sellerijuicepulver och selleritabletter bli allt mer populära när fler industrier försöker dra nytta av sellerijuicerörelsen. Det är viktigt att veta att dessa produkter inte kan ersätta färsk sellerijuice. De medicinska klustersalterna i sellerijuice är suspenderade i en levande lösning och kan inte hålla sig vid liv utanför nypressad selleri. De potenta enzymerna i sellerijuice kommer också att förstöras i processen att skapa en tablett eller ett pulver.

4. Kumariner i selleri kan vara giftigt för kroppen.

Detta är falskt. Faktum är att forskning och vetenskap tror att kumariner i andra livsmedel kan bidra till att stimulera de vita blodkropparna som försvarar dig mot cancer. Men forskare har aldrig undersökt kumariner i selleri och sellerijuice. I sellerijuice gör kumarinerna ännu mer för kroppen – de är verkligen kraftfulla. De fungerar så bra på grund av en symbiotisk sammansättning som rekonstruerar, fyller på, föryngrar och återställer alla de vita blodkropparna (inte bara cellerna som bekämpar cancer), inklusive neutrofiler, basofiler, modociter, mördarceller och olika sorter av lymfocyter. Kumarinerna hjälper också levern. Och de skyddar din hud från toxiner och reparerar och återställer skadade hudceller i läderhuden. De hjälper också till att förebygga hudsjukdomar, hudcancer och ärrbildning. Jag delar exakt vad kumarinerna i sellerijuice kan göra för dig i boken Sellerijuice.

5. Sellerijuice är ett diuretikum.

Nej, sellerijuice är inte ett diuretikum. Sellerijuice har en mycket mild diuretisk effekt (som är mycket mindre jämfört med de urindrivande effekterna av grönt te, svart te, kaffe eller alkohol). Allt som har ett högt mineralinnehåll kommer att uppmuntra ditt system att spola ut gifter ur kroppen eftersom spårmineraler binder till toxiner. Sellerijuice har ett extremt högt mineralinnehåll men dess milda diuretiska effekt är skonsam, ofarlig och nödvändig för att eliminera gifter och detoxa din kropp. Dessutom har varje frukt, bladgrönsak och grönsak på planeten också en mild diuretisk effekt eftersom de alla innehåller mineraler och är utformade för att hjälpa till att avgifta kroppen. Så om du äter någon växt alls (såvida den inte är friterad, till exempel), får och upplever du redan dessa milda diuretiska fördelar.

6. Din avföring blir färgstark.

Jag såg nyligen något om att sellerijuice gjorde din avföring röd. Inte sant. Om du har röd avföring måste du kontrollera vad du äter (rödbetor kan till exempel göra din avföring röd) eller prata med din läkare. Sellerijuice gör inte din avföring röd, lila eller gul. Men i vissa fall, om du dricker mycket, kan den göra din avföring lite grön.

7. Det finns inga fibrer så det finns inga fördelar.

Vissa människor kritiserar sellerijuice för att fibrerna tas bort och de tror att det är där all näring finns. Det är falskt. När det kommer till selleri är det i saften som näringen ligger. Selleri är som många andra örter, där att man behöver utvinna de medicinska elementen från växten. Ingen dricker en kopp kamomillte (som har många kända fördelar, till exempel att hjälpa kroppen och nerverna slappna av) och öppnar sedan tepåsen för att äta upp innehållet efteråt så att de kan få i sig fibrer och näring. Precis som du inte får dina fibrer från kamomillte, får du inte dina fibrer från sellerijuice. Det ändrar inte det faktum att sellerijuice är otroligt kraftfullt näringsmässigt. Du får dina fibrer från andra frukter, bladgrönsaker och grönsaker du äter under dagen.

8. Det är socker i sellerijuicen.

Detta är ett rykte jag hörde nyligen, men det är helt falskt. Sellerijuice är en dryck med mycket låg kalori- och kolhydrathalt, vilket innebär att den nästan inte har något socker i sig.

9. Sellerijuice innehåller nitrater och nitriter.

Detta är en annan myt. Som jag berättar om i Sellerijuiceboken: ” Selleri och sellerijuice kan inte innehålla några nitrater som är aktiverade eller skadliga om sellerin inte oxiderats eller torkats ut. De nitrater som förekommer naturligt i sellerijuicen uppstår inte förrän sellerin eller sellerijuicen har oxiderat.

När färsk sellerijuice eller selleri oxiderar kan ett naturligt förekommande nitrat uppstå – precis som hos alla andra örter, grönsaker eller frukter när de oxiderar. Men kom ihåg att detta naturligt förekommande nitrat aldrig är skadligt på något sätt, och det kan till och med hjälpa oss.

Sellerijuicepulver och selleripulver har dock oxiderat, så pulvret kan innehålla naturligt förekommande nitrat som utvecklats under oxidationsprocessen. Men de är inte skadliga. Dessa nitrater är inte samma sort som dem man anser irriterar kroppen hos vissa människor.

Det är viktigt att förstå att alla nitrater inte är av samma slag, precis som alla människor inte är av samma slag, allt vatten inte är av samma slag, allt socker inte är av samma slag och allt protein inte är av samma slag. Gluten är till exempel ett helt annat protein än det som finns i kött eller det som finns i nötter. Och de naturligt förekommande nitraterna som kan utvecklas i oxiderad selleri, till exempel selleripulver, är inte av samma slag som tillsätts i kött och alla möjliga andra produkter. Nitrater är också något annat än nitriter – det är inte samma sak. Inte ens selleripulver, som innehåller naturligt förekommande nitrat, kan användas för att konservera något, till exempel lägga in gurka eller kött, för det innehåller nämligen inget nitrit.

Färsk sellerijuice innehåller inte heller nitrit. Ingenting som förekommer naturligt i sellerijuice är skadligt, och här gäller samma sak för selleri och sellerijuice i pulverform. Förvirringen uppstår för att skadligt nitrat kan tillsättas pulver av selleri, sellerijuice och sellerisalt av företag som framställer eller använder dem för att framställa någonting annat. Sellerin blir falskeligen anklagad för att innehålla skadliga nitrater som används vid konservering av kött och annat – men sanningen är att dessa nitrater är tillsatser. Din färskpressade sellerijuice kan inte innehålla några skadliga nitrater om du inte själv tillsätter dem. Om du inte dricker sellerijuice varje dag och det beror på att du tror att selleri innehåller skadligt nitrat eller nitrit, då missar du sellerijuicens läkande effekter alldeles i onödan, eftersom den inte innehåller någonting sådant.”

Jag uppmuntrar dig att skaffa en kopia av boken Sellerijuice för att få reda på mycket mer om hur sellerijuice läker kroppen och de verkliga orsakerna till hundratals symtom och tillstånd, inklusive Hashimotos sjukdom, eksem, psoriasis, akne, SIBO, förstoppning, kroniskt trötthetssyndrom , blodsockerproblem, migrän, högt blodtryck, missbruk, binjureproblem, gikt, allergier, autoimmuna tillstånd, viktökning, syn- och ögonproblem, reproduktiva hälsoproblem, Parkinsons, ALS och hundratals andra. Informationen jag delar vägleder dig om hur du får mest nytta av sellerijuice och svarar också på hundratals frågor jag får dagligen.

Sellerijuice är ett läkande verktyg som finns här för dig och din familj, dina vänner och din gemenskap. Den finns här för alla med sjukdom eller symptom och alla som vill hjälpa sig själva att få bästa möjliga hälsa i framtiden. Jag hoppas att du kommer att ta till dig informationen du lär dig i Sellerijuiceboken och hålla fast vid den i många år framöver så att du kan hjälpa till att skydda din hälsa och din familjs hälsa. Att veta att du har informationen i dina händer för att gå vidare med din läkning betyder allt för mig. Tack för att du finns här.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.