Tar nu emot nya klienter. Boka här

Carolina Johansson logotyp

Persikoglass

Persikoglass

Det finns inget som riktigt går upp emot en mogen, saftig persika på sommaren, men om du letar efter ett annat sätt att få in mer läkande frukt i din kropp eller ditt barns kropp, så är det ett fantastiskt alternativ att frysa in dem som persikaglass!

Saftigheten hos en persika är unik i den mening att den är en kombination av fruktsyra tillsammans med mineralsalter och sockerarter, med en sammandragande fytokemisk förening nära kärnan som möjliggör föryngring nära leverns inre kärna.

Persikoglass

Ingredienser:

  • 4,8 dl persikojuice eller 6 stora persikor, urkärnade
  • 0,8 dl hackade persikor

Gör så här:

Om du gör hemmagjord persikojuice, juice persikorna i en juicepress eller mixa tills de är släta, tillsätt lite vatten om det behövs.

Fördela de hackade persikorna i glassformarna och häll på med persikojuice.

Täck med lock och/eller sätt in en glasspinne i varje glass. Frys in glassen tills de har stelnat.

Ca 8 glassar

För fler läckra, läkande recept, kolla in New York Times bästsäljande boken Läk med detox- Hälsoprogram för att bli av med ångest, depression, akne, eksem, borrelia, mag-tarm-problem, hjärndimma, över- och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsthet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar

OBS! Sidan innehåller affiliatelänkar. Det betyder att Carolina kan få en liten summa pengar för köp som görs via denna sida. Eventuella intäkter går oavkortat till att stötta människor med kronisk sjukdom.

Dela:

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.