Korngrässhake

Korngrässhake

Det naturliga innehållet av natrium, kalium och glukos som frukt och grönt ger är avgörande för att kroppen ska fungera korrekt, och avgörande för alla som lider av binjuretrötthet och mängden hälsotillstånd som påverkas av dålig binjurehälsa.

Om du lider av binjuretrötthet eller virusproblem, försök att regelbundet inkludera mogna bananer i dina måltider och mellanmål. Bananer hjälper till att stimulera produktionen av elektrolyter tack vare deras rikliga nivåer av aminosyror och exceptionellt biotillgängligt kalium som samverkar. Bananernas överlägsna förmåga att fylla på kroppen gör denna frukt till en av de bästa livsmedel du kan äta före och efter träning. Så nästa gång du förbereder dig för träning, prova att äta en banan eller släng i en i väskan för en godbit efter träningen. Lider du av kolit, IBS eller Crohns sjukdom? Bananer kan hjälpa till att lindra dessa tillstånd såväl som magkramper och andra gastrointestinala störningar som till stor del påverkas av stress.

Dadlar har ett antal läkande egenskaper som kan påverka din hälsa positivt, och deras läckra sötma gör dem till ett fantastiskt mellanmål samt ett enkelt och hälsosamt sätt att söta en maträtt. Även om det verkliga antalet ännu inte har registrerats, innehåller dadlar närmare 70 bioaktiva mineraler. Dessa mineraler erbjuder fantastiskt stöd för dina binjurar, som alltid kan behöva lite stöttning på grund av stressen i vårt moderna liv. Dadlar är otroligt rika på aminosyror, även om forskarna ännu inte har identifierat den exakta mängden. Leucin och de andra aminosyrorna som denna frukt innehåller bidrar till att öka dess kaliumhalt så att muskler och nerver får exceptionellt stöd.

Något grönt jag ofta rekommenderar för dess otroliga läkande egenskaper är korngräsjuicepulver. Detta underbara gröna pulver kan tillsättas till vatten, kokosvatten, juice eller smoothies för att ge dig ytterligare näringsämnen. Korngräsjuicepulver innehåller högkvalitativt protein som kroppen enkelt kan ta upp och använda samt 20 aminosyror. Om du försöker att stödja din sköldkörtel, kan korngräsjuicepulver erbjuda enorm hjälp. Denna mat kan hjälpa till att befria sköldkörteln från gifter och tungmetaller. Det kan vara förvånande att lära sig att korngräsjuicepulver är glutenfritt och som ett resultat kan konsumeras av alla med celiaki eller glutenintolerans. Anledningen till detta är att det unga gräset som används för att skapa korngräsjuicepulver skördas innan gräset ger något säd.

Lär dig mycket mer om de fysiska, känslomässiga och andliga egenskaperna hos dessa livsmedel och mer i min bok Kostguiden.

Dagens recept erbjuder ett utsökt sätt att införliva pulvret från korngräs i din kost. Bananbasen i det här receptet ger en oslagbar söt krämighet som påminner om milkshakes du kanske har njutit av som barn. Att tillsätta korngräsjuicepulver är valfritt men ger dig en särskilt kraftfull balans av näringsämnen. Det här är en perfekt frukost eller mellanmål och passar även bra att ta med på språng.

Korngrässhake

Ingredienser:

Gör så här:

Mixa alla ingredienser i en höghastighetsmixer tills det är slätt.

För en tjockare konsistens, tillsätt vatten långsamt tills du når den konsistens du önskar. Häll upp i ett glas och njut!

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.