Isglass på fläderbär

Glass fläderbär

Isglass är ett roligt och enkelt sätt att få in mer läkande mat till våra barn och oss själva! Så länge de är söta och smakar utsökt, kommer nästan alla barn att älska dem och gärna sluka upp all läkande mat med medicinska egenskaper gömda i dem.

Det här receptets stjärningrediens är fläderbärssirap. För att se en receptvideo om hur man gör denna otroliga sirap, se här.

Fläder är ett av de mest effektiva medlen mot virus- och bakterieinfektioner som förkylningar och influensa och kan avsevärt förkorta din sjukdomslängd om du blir sjuk. Det här receptet på fläderbärssirap är hur rent, enkelt och läkande som helst, utan några av de konserveringsmedel eller tillsatser du kan hitta i vissa butiksköpta märken. Det är också sött och gott, vilket gör det till ett fantastiskt medel som även barn kommer att njuta av och frivilligt ta.

Fläderbär innehåller speciella proteiner och bioflavonoider som har förmågan att förstöra virus vid kontakt som infekterar celler i kroppen. Fläderbär är också kända för att ha förmågan att avsevärt förbättra immunförsvaret genom att öka produktionen av cytokiner i kroppen. Dessutom är de mycket fördelaktiga för bronkial- och andningsproblem och kan hjälpa till att lossa och driva ut slem ur lungorna.

Fläderbärsglassar

Ingredienser:

Gör så här:

Vispa ihop sirapen och apelsinjuicen i en skål. Häll upp i glassformar och ställ in i frysen över natten.

 4-6 glassar

Lär dig mer om frukter och grönsakers dolda, läkande krafter i New York Times bästsäljande boken Kostguiden.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.