Hur sellerijuice hjälper till att läka högt kolesterol

sellerijuice högt kolesterol

Högt kolesterol är ett allt vanligare problem för både män och kvinnor. Men vad händer egentligen i kroppen för att kolesterolet ska bli högt? Det är vad jag ska dela med dig idag med ett utdrag från boken Sellerijuice: En enkel och effektiv väg till läkning som redan hjälpt miljoner människor. Du kommer också att upptäcka varför sellerijuice är ett så viktigt och användbart verktyg för att hjälpa till att läka högt kolesterol och så mycket mer.

Jag skrev boken Sellerijuice för att svara på dina frågor om sellerijuice, inspirera dig att dricka den så att du kan ta del av dess fördelar och för att dela de sanna orsakerna till nästan 200 kroniska sjukdomar och symtom som så många människor lever med och lider av. Du kan hämta ditt exemplar online, hos din bokhandel eller en återförsäljare.

Högt kolesterol

”Allt som har med kolesterol att göra har också med levern att göra. Alla sorters kolesterolproblem är tecken på att levern börjat bli överbelastad. Levern framställer, styr, strukturerar och lagrar kolesterol. Så när aktiviteten i levern blir nedsatt och organet förorenas mer och mer – vilket inte märks i några läkarkontroller – och dess funktioner börjar brytas ner, så kan också de uppmätta kolesterolvärdena förändras. Det kan ske långt innan proverna visar på några förhöjda levervärden, så ingen inser att det har något med levern att göra.

Har du någonsin undrat hur det kommer sig att någon som äter usel kost kan ha perfekta kolesterolvärden? Det beror på att personens lever inte körts i botten än. Sedan kan vi också se personer som ser ut att äta sunt men som ändå får höra att de har högt kolesterol för att proverna börjat dra iväg åt ett håll som gör läkaren orolig. När det händer är det levern som börjar flagga för att den varit överarbetad för länge. Tillståndet i levern är olika för alla människor. En del levrar är fulla av patogener som EBV, virus och streptokocker. Andra härbärgerar både patogener och gifter, till exempel tungmetaller, rester från bekämpningsmedel och läkemedel samt plaster och andra petroleumprodukter. När leverns lager börjar bli fulla börjar också dess förmåga att bearbeta, omvandla, skapa, lagra och utveckla kolesterol att avta.

Sellerijuicen är långt effektivare ån några statiner någonsin kan vara, och den går rakt på problemens hemvist: levern. Där rensar den ut föroreningar, renar, neutraliserar gifter och avlägsnar patogener. Den återställer och återupplivar skadade leverlober medan natriumklustersalterna minskar belastningen från bakterier och virus. Klustersalterna återställer också leverns kolesterolrelaterade funktioner och stärker gallan som levern producerar – och starkare galla är bättre på att bryta ner fett.”

Om du vill lära dig hur du inkluderar sellerijuice i ditt liv på rätt sätt så att du får dess många läkande fördelar, har jag inkluderat all information du behöver i boken Sellerijuice. Du kommer att få reda på exakt hur du kan stödja dig själv och dina nära och kära att läka med sellerijuice, tillsammans med annan läkande information jag delar.

Miljontals människor runt om i världen upplever fördelarna med att dricka sellerijuice, och så småningom kommer det att handla om miljarder – bara för att det fungerar. Sellerijuice kommer att stå sig genom tiderna eftersom det inte är en tillfällig modefluga eller trend; det är en djupt läkande praxis som när den konsumeras på rätt sätt kan erbjuda dig ett enormt läkande stöd. Jag hoppas att du kommer att ge sellerijuice en ärlig chans och gå med i den globala sellerijuicerörelsen om du inte redan har gjort det.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.