Hur sellerijuice hjälper mot sura uppstötningar

Hur sellerijuice hjälper mot sura uppstötningar

Sura uppstötningar beror inte på magsyror eller saltsyra från magen som medicinsk forskning och vetenskap tror. Om du eller någon du känner upplever sura uppstötningar regelbundet, kommer syran antingen från en bakterie eller ett toxin i levern eller till och med tunntarmen. I de flesta fall är det bakteriellt. Medicinska samfund är inte medvetna om att detta är vad som verkligen ligger bakom detta obehagliga tillstånd.

Det finns fall av sura uppstötningar där ett tarmvred eller ett bråck påverkar. Men om orsaken inte är synlig beror det på en försvagad lever med gifter och/eller bakterier. Bakterien producerar en syra som efterliknar magsyra och lurar läkaren att tro att det verkligen är magsyra, när det i själva verket inte alls är en magkörtelproducerad syra. I boken Sellerijuice: En enkel och effektiv väg till läkning som redan hjälpt miljoner människor, delar jag exakt hur man dricker sellerijuice för att hjälpa till att läka sura uppstötningar och svarar på hundratals frågor jag får dagligen om detta otroliga medel. Jag delar också med mig av hur sellerijuice fungerar i kroppen för att hjälpa till att läka nästan 200 kroniska sjukdomar och symtom.

Hur sura uppstötningar utvecklas

När du har bakterier och toxinbaserad syra som kommer upp och orsakar sura uppstötningar eller halsbränna, betyder det att du har brist på saltsyra i magen. Saltsyra är den goda sortens syra som faktiskt förstör bakterier, vilket i sin tur förhindrar sura uppstötningar. Med andra ord, om du har de dåliga syrorna betyder det att du inte har tillräckligt med de goda syrorna.

Som nämnts är sura uppstötningar också kopplade till en försvagad lever. Vanligtvis beror svag matsmältning på en överbelastad lever som inte kan producera tillräckligt stark galla, vilket sedan tvingar magen att överproducera saltsyra för att kompensera. Detta är extremt belastande för båda organen och försvagar magkörtlarna som producerar saltsyra över tid. Nu, med både låg galla och låg saltsyraproduktion, kan dåliga bakterier frodas i tolvfingertarmen och andra delar av magen, vilket kan resultera i sura uppstötningar.

Saltsyran i magen är faktiskt en komplex blandning av sju olika syror, som ännu inte har upptäckts. Medicinska samfund tror för närvarande, felaktigt, att saltsyra bara är en syra. Om någon har till exempel en minskad mängd av tre av de sju syrorna, kommer en läkare eller hälsoterapeut inte att kunna upptäcka problemet eftersom sanningen om saltsyra är okänd av medicinsk forskning och vetenskap. Du kan läsa om saltsyra i detalj i boken Sellerijuice.

Hur sellerijuice hjälper till att läka sura uppstötningar

Den mest mirakulösa maten att införa när man bekämpar sura uppstötningar är sellerijuice. Att dricka 4,8 dl ren sellerijuice (tillsätt inte något annat för bästa resultat) varje morgon på tom mage återställer körtlarna i magen som producerar de 7 syrorna som saltsyra består av. Det finns oupptäckta undergrupper av mineralsalter i sellerijuice som bidrar till denna process och säkerställer att saltsyra produceras, vilket i sin tur innebär att bakterier kan förstöras. Dessa mineralsalter kan också stödja levern i att producera galla.

När du dricker sellerijuice åker den ner i matsmältningskanalen och dess enzymer börjar ta sig an slemmet som kommer av bakterier och toxiner. Dess oupptäckta natriumklustersalter börjar bekämpa gamla, härskna fetter, toxiner, bakterier, virus och svampar – och bryter ner dem och dödar dem, inklusive bakterierna som orsakar de flesta fall av sura uppstötningar. Med tiden, genom sellerijuicens förmåga att hjälpa till att återställa saltsyra- och gallproduktionen, döda tillräckligt med bakterier, spola ut tillräckligt med toxiner och ge läkning till levern och magen, kan den hjälpa till att läka sura uppstötningar.

Om du inte kan dricka 4,7 dl sellerijuice dagligen med en gång, kan till och med 1-2 dl varje morgon göra underverk för att hjälpa till att läka sura uppstötningar och halsbränna. Om du upplever svåra sura uppstötningar, kan du till och med göra 2 glas med 4,8 dl sellerijuice om dagen, drick ett på morgonen på tom mage och ett på eftermiddagen eller före middagen på tom mage. Eller så kan du dricka 9,6 dl på en gång på morgonen på tom mage.

Det är bra att fortsätta dricka sellerijuice som jag rekommenderar i Sellerijuiceboken även efter att dina sura uppstötningar eller andra problem har läkt eftersom du kan bespara dig själv problem senare.

Vid allvarliga kroniska sura uppstötningar är det också viktigt att inkludera de andra förslagen som jag beskriver i Sellerijuice-boken. Med dessa förslag och sellerijuicen är det absolut möjligt att uppleva frihet från sura uppstötningar och andra symtom och tillstånd.

Lär dig mer om de läkande fördelarna med sellerijuice i min nya bok Sellerijuice.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.