Avsnitt 7. Mat som försvårar vårt liv

mat som inte är bra

Kanske är du, som jag var, så fruktansvärt trött på att någon ska tala om för dig vad du ska och inte ska äta. Det känns som det finns SÅ mycket olika åsikter och sidor där ute att man blir matt. Vet bara, att samtidigt som alla bråkar där ute om vad man ska äta och inte ska äta, oavsett om de kör med ”vetenskapliga” eller morala argument, så har de ingen aning om varför någon blir sjuk. De tror fortfarande att kroppen angriper sig själv, att det är gener, hormoner osv. Det här avsnittet handlar inte om det, Anthony Williams information är större än så. Det finns verkliga anledningar till att vi vill minska eller hålla oss borta helt från denna maten; inte olika teorier som grundar sig i vad vi tror att man åt förr i tiden, eller vad som är inne eller vad som känns minskar inflammation.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Vilka de olika nivåerna på maten är. Vad är viktigast att plocka bort först?
  • Hur mat som ägg, gluten, majs och soja har förstörts och inte är samma som det en gång varit.
  • Varför vissa människor kan äta t ex gluten och må bra medans andra inte kan det.
  • Om det spelar det någon roll om vi väljer bättre alternativ av den här maten, som ekologisk, gräsbetat osv.
  • Varför fläsk- och lammkött är sämre för oss än andra animalier.
  • Varför vi ska hålla oss långt från ”naturliga smakämnen”, näringsjäst och annat
  • Fermenterad mat är inte det mirakelmedel många av oss trott.

Och en hel del annat…

”Det här handlar inte som sagt om att skrämma någon. Det handlar om att om vi vill ha svar, så ska de finnas där, så att vi sedan kan ta beslut som är rätt för oss.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.