Avsnitt 8. Utlösande faktorer till kroniska symptom och sjukdomar

Utlösande faktorer kronisk sjukdom

Vi har pratat i tidigare avsnitt om grundorsaken som Anthony delar med oss om till kronisk sjukdom; de fyra skoningslösa, som man knappt ser åt inom traditionell och alternativ vård. Idag kommer vi prata om triggare, alltså saker som kan utlösa sjukdom. Ett steg i att verkligen förstå vad som sker i vår kropp, är att titta på vad som kan ha triggat, det, inte orsakat det, men triggat det. Det hjälper oss förstå vår situation bättre.

Alla har idag virus i sig enligt Anthony. Men alla är inte sjuka än. Har man inte råkat ut för de rätta utlösande faktorerna kanske inte viruset går in i sina nästa faser, som vi pratade om i avsnittet om De fyra skoningslösa. Med de rätta utlösande faktorerna kan virus gå in i sina nästa faser och ge upphov till kroniskt trötthetssyndrom, oförklarlig minnesförlust, hjärndimma, sköldkörtelsjukdomar, migrän, ångest, de nästan 100 autoimmuna sjukdomarna vi har idag, neurologiska problem med mera med mera med mera. Utlösande faktorer är alltså de händelser, känslomässiga upplevelser, miljöfaktorer och andra omständigheter som kan ge viruset det bränsle det behöver för att växa till sig och gå in en ny fas- en fas som kan ge både symptom och sjukdom. Detta kan också förklara varför en del saker går i skov, alltså att en del symptom kommer och går.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Vilka de 25 vanligaste utlösande faktorerna till kroniska symptom och sjukdomar är.
  • Hur pandemiviruset spelar en stor roll som utlösande faktor för kronisk sjukdom idag.
  • Varför mögel endast påverkar vissa människor.
  • Hur vissa näringsbrister kan göra oss mer mottagliga för kroniska symptom och sjukdomar.
  • Hur det kommer sig att symptom och sjukdomar kan visa sig efter stora känslomässiga händelser.

Och en hel del annat…

”Utlösande faktorer är som bensin på elden som redan låg och pyrde inuti dig. Om vi tar itu med våra grundproblem så behöver de utlösande faktorerna inte ha så stor effekt på oss.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.