Avsnitt 23. Neurologisk utmattning- Kronisk utmattning, ME/CFS

Neurologisk utmattning

Idag pratar vi om neurologisk utmattning. Många människor lever med en trötthet som de inte får några svar på eller någon hjälp med. Den kan störa deras livskvalité och till och med få människor att inte längre fungera normalt i samhället. Kanske har du hört termerna kronisk utmattning, ME/CFS eller till och med CFIDS eller SEID. Det är olika namn som getts på symptom som drabbat framförallt kvinnor i över 70 år. Inga svar på vad som ligger bakom problemen har kommit under hela den här tiden, men många olika namn. Anthony berättade vad som låg bakom dessa problem redan i sin första bok; Medial Läkning. Han benämner det som sker i kroppen som neurologisk utmattning. Det beror varken på binjureutmattning, sköldkörteln, neurologisk borrelia eller långvarig Covid.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Symptom på neurologisk utmattning
  • Skillnaden på neurologisk trötthet och vanlig trötthet och binjureutmattning
  • Varför det är så svårt att hitta orsaken och vad det egentligen beror på
  • Epsteins-Barr virusets olika faser
  • Varför utmattningen (och andra problem som kan komma med utmattningen) kan komma och gå
  • Varför många som får kronisk utmattning också kan få en borrelia-diagnos och varför det är problematiskt
  • Vad vi kan göra för att bli fria.

Och en hel del annat…

”Det är fort väldigt svårt att få en diagnos många gånger eller att bli hörd. Men nu mer än förr har man inom medicinen erkänt dessa kvinnor; det sitter inte alls i deras huvud längre, tillståndet existerar, något sker faktiskt i kroppen. Men under alla dessa år, har man inte kommit längre än så. Man har inte tagit reda på vad det är som händer i kroppen. Man har däremot gett det många olika namn. Några av dessa namn är kroniskt trötthetssyndrom, ME/CFS, CFIDS eller SEID. I grunden beror alla dessa på samma sak.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.