Avsnitt 2. Kroniska, mystiska symptom och sjukdomar

kronisk sjukdom

Folk blir bara sjukare och sjukare. Oavsett om du fått ett namn för ditt specifika problem, som; chrons, kolit, MS, RA, ME, Parkinssons, ADHD, Demens, PCOS, endometrios, IBS, PMS eller om du inte har fått något namn på det men lider av värk, ångest, depression, neurologiska besvär, hjärndimma osv är dessa problem oftast ett mysterium för vården. Det känns ibland som att vi lullas in i en mjuk filt och ska tror att allt är under kontroll och att forskningen går så mycket framåt. Men varje nytt årtionde fördubblas eller tredubblas antalet människor som lider av dessa kroniska, mystiska sjukdomar. Det betyder att fortsätter det såhär kommer det inte finnas några friska människor kvar. Miljoner människor runt om i världen behöver svar, svar som vi inte får av en sjukvård som låtsas som att allt är ok.

Har du tänkt på att vi alltid fått höra sedan vi var små att så mycket forskning görs och om så och så länge kommer vi ha svaren på olika sjukdomar. Men vad hände? Ingenting. Människor blir fortfarande sjukare och sjukare men det finns inga svar. De här människorna uppmärksammas inte ens. De svaren vi har blivit lovade har inte kommit på decennier efter decennier. Det som kommer är dock flera namn på saker och ting.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Vad kroniska symptom och sjukdomar är – det är vanligare än du tror
  • Vad mystisk sjukdom är – de flesta sjukdomar och symptom hamnar i denna kategori
  • De fyra kategorierna av mystiskt sjukdom – du kommer nog att känna igen flera stycken
  • Det medicinska etablissemangets beroendeproblematik

Och en hel del annat…

”De flesta människor lever idag med något slags mystiskt, kroniskt symptom, om inte flera stycken. Utan svar. Utan hjälp. Den tid vi lever i idag har inte kommit så långt som vi hela tiden matas att tro. Är det inte konstigt att vi kan skicka raketer till rymden och ha den mest avancerade teknologin i våra bilar, men efter miljardtals spenderade dollar inom forskningen, har de ingen aning om varför människor lider av ens IBS?”

I kommande avsnitt kommer vi prata mycket om hur vi kan komma framåt med vår hälsa!

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.