Avsnitt 17. Sellerijuice – den mest kraftfulla medicinen i vår tid

sellerijuice högt kolesterol

Jag vet inte riktigt hur jag lyckats med att göra så här många avsnitt utan att ha pratat, så mycket i alla fall, om vad MM kallar den mest kraftfulla medicinen i vår tid; sellerijuice! Dricker du själv inte sellerijuice har du säkert hört talas om många som gör det. Flera hundra miljoner människor på vår jord dricker sellerijuice! Selleri har blivit en av våra mest odlade grödor i världen. Det var Anthony som introducerade det för världen, att juica enbart selleri och dricka det på tom mage i speciell mängd. Och anledningen till att så många dricker det är inte på grund av som för många trender, att det ligger pengar bakom. Anthony har inte lagt pengar bakom för att försöka marknadsföra sellerijuice. Det har tagit fart för att böckerna, utan betald marknadsföring, har spridit sig och genom mun till mun har det här totalt exploderat! För att det fungerar! MEN, det är otroligt viktigt att den görs på rätt sätt.

Vi kommer ägna hela dagens avsnitt åt att prata om sellerijuice! Och vi kommer mest utgå från MMs bok som heter just Sellerijuice -En enkel och effektiv väg till läkning som redan hjälpt miljoner människor. Orginalet på engelska heter: The most powerful medicine of our time healing millions worldwide. Det är en nästan 200 sidor bok om selleri! Dedikeringen i boken: ”För de miljoner människor på jorden som lidit av någon form av hälsoproblem, den här boken är till er. Det är er rättighet att bli hörda, bli tagna på allvar, och få möjligheten att läka.”

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Varför just sellerijuice?
  • Vad som händer i kroppen när vi dricker det
  • Hur vi ska göra den- det är viktigt att den görs på rätt sätt för att kunna fungera
  • Hur mycket vi bör dricka av den
  • Vad man kan göra om man inte får tag på eller inte kan dricka sellerijuice av någon anledning
  • Innehåller sellerijuice för mycket skadlig oxalsyra?
  • Olika läkningsreaktioner man kan känna av

Och en hel del annat…

”Om du även tar till dig de andra råden i böckerna så hjälper du sellerijuicen att hjälpa dig på ett djupare plan. Då kan den börja ta hand om mer än bara släcka de dagliga bränder som uppstår när vi gör mindre bra grejer.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.