Avsnitt 13. Leverns olika uppgifter som håller oss vid liv

Levern

Idag går vi lite djupare in på vår lever. Nästan alla människor på vår jord har problem med sin lever- även om man inte vet om det. I avsnittet ”Behöver vi detoxa” gick vi igenom lite om vad levern är utsatt för varje dag och behöver ta hand om. Idag pratar vi om vad levern faktiskt har för uppgifter i kroppen. Levern har över 2000 uppgifter i kroppen, och vetenskapen har bara rört vid några få, få stycken. Deras förståelse för vad detta organ gör för oss är knappt upptäckt alls. Lever får väldigt lite utrymme när det kommer till vår hälsa idag och många andra organ får ta större plats när vi pratar om kroniska sjukdomar, fast levern är en av de, om inte den, centralaste delen av vår kropp när det kommer till sjukdom; om vi kan ta hand om den- tar vi hand om hela kroppen. Mår levern bra- mår vi bra. Jag går igenom från boken Leverns okända kraft, och om du är minsta intresserad av dagens avsnitt kan jag inte rekommendera den boken nog. Varenda vårdpersonal borde ha den och faktiskt varenda människa på jorden, så viktigt är det att förstå vad som sker i vår kropp och kunna ta över styret över vart vårt liv är på väg. Läser du Leverns okända kraft kommer du inte kunna se på kroppen samma efter det.

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • 6 st grundläggande funktioner levern har.
  • De olika ljusen levern kan befinna sig i när det kommer till fetthalten i blodet.
  • Varför levern inte vill att vi går en längre tid utan att äta.
  • Hur en lever i toppform innehåller ett riktigt medicinförråd av olika näringsämnen.
  • Olika sätt som levern oskadliggör och infångar skadliga substanser för att skydda oss.
  • Hur leverproblem bidrar till våra olika kroniska symptom och sjukdomar.
  • Leverns egna immunförsvar.

Och en hel del annat…

” Levern har SÅ mkt att göra med hur vi mår, fysiskt absolut, men även emotionellt och psykiskt. Humörsvängningar är ett exempel som vi beskyller oss själva för; om jag bara kunde vara lite mer stabil, inte så känslig. Men det har allt att göra med din lever.”

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.