Avsnitt 1. Hälsosantpodden är tillbaka!

hälsosant är tillbaka

Hälsosantpodden var tidigare en av Sveriges största poddar inom hälsa. Den lades ner 2017, efter 65 avsnitt och många miljoner lyssningar. Nu är den tillbaka i bättre form än någonsin!

Häng med när jag i detta avsnitt berättar om:

  • Varför poden lades ner
  • Varför den är tillbaka
  • Varför hela poden denna gången är dedikerad till Anthony William, Medical Mediums® arbete
  • Vem Anthony William är
  • Vad du kan förvänta dig av poden den här gången

Och en hel del annat…

Oavsett om du är sjuk, om du vill lära dig ta hand om dig själv så att du slipper problem i framtiden eller redan är inbiten på den här vägen – välkommen! Jag hoppas att jag kan erbjuda hopp och kunskap som tar dig framåt. Så många människor har fått sitt liv tillbaka genom denna informationen. Du kommer inte få höra om dem på tv eller radio, men du kommer få höra om dem här. Det är en ära att få guida dig till den här informationen jag håller så varmt om hjärtat.

I välmående,

PS. Behöver du hjälp med att implementera Anthony William, Medical Mediums® information i ditt liv, finner du på första-sidan en e-bok om några steg att börja med redan idag. Behöver du ytterligare hjälp finns jag här för dig. Du kan läsa mer och boka en tid här

Dela:

Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.