Gurkor: Feberreducerande

Gurka hälsosam

Gurkor är ungdomens källa, som återfuktar oss på allra djupaste cellnivå. Dessutom har gurkan uppfriskande föryngrande egenskaper som är särskilt effektiva för att kyla en överhettad, stagnerad lever. När de äts dagligen, kan gurkor vända tillstånd av leverskador och upphäva effekten av 10 till 15 år av toxinexponering (inklusive från tungmetaller och bekämpningsmedel som DDT) och dålig kost. Gurkor är till hjälp för att minska uppblåsthet.

Färsk gurkjuice (ren, inte blandad med andra frukter eller grönsaker) är den bästa föryngringstonicen i världen. Drick 4,8 dl eller mer dagligen. Den innehåller elektrolytföreningar specifikt inriktade på att ge näring och kyla ner överanvända binjurar och njurar som kämpar med sin uppgift att filtrera bort giftigt skräp och som blivit överhettad från giftig urinsyra. Att dricka gurkjuice dagligen kan vara till hjälp vid njursjukdom, om du får dialys eller om du saknar en njure.

Gurkjuice har även en kylande effekt på körtlar och organ, vilket gör den fantastisk för att hjälpa till att minska febern för både barn och vuxna.

Gurkor är ett utmärkt leveranssystem för signalsubstanskemikalier, så de kan hjälpa till med ångest eller andra neurologiska tillstånd.

Gurkans skal innehåller klorofyll som är bundet till B-vitaminer och vitamin A och C. Gurkor stödjer matsmältningen; de innehåller oupptäckta koenzymer som en dag kommer att kallas talafinns. Vid sidan av enzymer som har upptäckts av medicinsk forskning (som erepsin), hjälper talafinner kroppens spjälkning av protein så att du kan få ut det mesta av allt du äter.

Använd gurkor så här:

Drick 4,8 dl eller mer ren gurkjuice dagligen. Ät gurka som mellanmål, spiraliserade till nudlar, i sallader, wraps, som crudité för dipp, skivad ovanpå lagad mat, etc.

För mer information om gurkor och de symptom och tillstånd de kan hjälpa till med, kolla in New York Times bästsäljande boken, Medial läkning Kostguiden: Upptäck de dolda läkande krafterna i frukt och grönsaker och vilka symptom och tillstånd de kan lindra, och de andra böckerna i Medial läkning-serien.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.