Denna artikel är en översättning från Medicalmedium.com. Du hittar originalartikeln här.

Glass på vilda blåbär & apelsinjuice

Glass på vilda blåbär & apelsinjuice

Solsken i en glass! Färskpressad apelsinjuice kombinerat med den djupa smaken och färgen av vild blåbärsjuice, avslutas med den naturliga sötman från rå honung eller lönnsirap. Både barn och vuxna kommer tråna efter denna djupt läkande och rent utsökta isglassen för att göra dagen ännu mer rolig.

Det rika antioxidantinnehållet i vilda blåbär gör dem till en kraftfull mat. I juiceform är dessa bär lättsmälta och absorberas i kroppen. De är också en otrolig källa till mangan som är avgörande för en sund hjärn- och nervfunktion.

Apelsiner innehåller rikligt med bioaktivt kalcium i en form som du inte kan få någon annanstans. Kroppen absorberar omedelbart detta kalcium, vilket betyder att dessa citrusskönheter inte förstör tänderna utan faktiskt hjälper till så att dem växer tillbaka. Deras syrahalt är inte skadlig; snarare arbetar det för dig genom att lösa upp njursten och gallsten.

Sockret i honung är ingenting som bearbetat socker – blanda inte ihop det med bordssocker eller glukossirap (gjort på majs). Snarare, eftersom bin samlar in från växtarter vida omkring, är fruktosen och glukosen i honung mättade med mer än 200 000 oupptäckta fytokemiska föreningar, inklusive patogendödare, fytokemikalier som skyddar dig från strålningsskador och fytokemikalier mot cancer.

Glass på vilda blåbär & apelsinjuice

Ingredienser:

  • 2,4 dl blåbärsjuice på vilda blåbär
  • 2,4 dl apelsinjuice eller ananasjuice
  • 2-3 msk rå honung eller lönnsirap

Gör så här:

Kombinera blåbärsjuice på vilda blåbär, apelsin- eller ananasjuice och rå honung i en kanna och vispa tills allt blandats.

Häll upp i glassformar och täck med lock och/eller stick in en glass-pinne i varje. Frys in glassen tills de har stelnat.

För läckra, läkande recept, kolla in New York Times bästsäljande boken Läk med detox- Hälsoprogram för att bli av med ångest, depression, akne, eksem, borrelia, mag-tarm-problem, hjärndimma, över- och undervikt, migrän, svullnad, uppblåsthet, psoriasis, cystor, trötthet, endometrios och autoimmuna sjukdomar

Denna artikel är en översättning från Medicalmedium.com. Du hittar originalartikeln här.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.