Essentiella änglar

essentiella änglar
Du föddes med den gudomliga rätten att nå ut till änglarna närhelst du behöver dem. De hör dig, de ser dig och under hela ditt liv har de sett dina glädjeämnen och svårigheter. De vill att du kontaktar dem. De vill hjälpa dig mer. Hemligheten är att du måste veta vilka änglar du har tillgång till, och du måste veta hur du får tillgång till dem.

Du föddes med den gudomliga rätten att nå ut till änglarna närhelst du behöver dem. De hör dig, de ser dig och under hela ditt liv har de sett dina glädjeämnen och svårigheter. De vill att du kontaktar dem. De vill hjälpa dig mer. Hemligheten är att du måste veta vilka änglar du har tillgång till, och du måste veta hur du får tillgång till dem.

När jag gav mig i kast med att skriva min nya bok, Medial Läkning: Hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur du äntligen läker, var jag redan från början fast besluten att inkludera ett kapitel om änglar. Jag visste att det var ett okonventionellt val. Medial Läkning är en hälsobok. Det är en referens full av gedigna svar och protokoll för att läka specifika sjukdomar. Det är också en guide för att förebygga sjukdomar, leva längre, maximera energi och avgifta från daglig exponering från gifter i vår moderna värld. På dess sidor är jag väldigt tydlig med att det finns verkliga, fysiska orsaker till att människor blir och förblir sjuka – och verkliga, fysiska sätt att bli bättre.

Och ändå är den andliga sidan av livet fortfarande så viktig för vår hälsa. Andlig styrka är det som hjälper oss att uthärda sjukdomens prövningar och den ibland långa vägen till läkande. En känsla av syfte är det som gör att vi bryr oss om att fatta rätt beslut för att leva långa, hälsosamma liv. Så i det sista avsnittet av min bok inkluderade jag ett helt kapitel om själsläkande tekniker och meditationer, och ett helt kapitel om änglar.

Änglarna jag skriver om i Medial Läkning är en grupp jag kallar de essentiella änglarna. Dessa är uråldriga, namngivna änglar som sällan tillkallas, så de är lättillgängliga för att komma till din undsättning. De essentiella änglarna vill hjälpa dig att läka, skydda dig från skada och leda dig till rätt val. De vill förena dig med ekonomiskt stöd, rätt partner, ditt sanna hem. De vill hjälpa dig att uppleva den här världens mirakel mitt i kaoset. Änglarna är här för dig.

Jag vet att det kommer att finnas skeptiker. Under mina över 25 år av att hjälpa människor att återta sin hälsa har jag sett mängden av reaktioner. Jag har pratat med många människor som tror att logik och vetenskap upphäver varje chans att änglar existerar, och jag har talat med många vars logik leder till att de tror på änglar, med tanke på att så många uppgifter under årtusenden pekar på deras existens. Den vanligaste reaktionen människor har på omnämnandet av änglar är dock att de vill tro men känner att alla ansträngningar de har gjort för att kontakta änglarna har misslyckats. De känner sig övergivna och ohörda, lämnade att bestämma på egen hand. Om detta beskriver dig förstår jag din ångest. Och jag vill att du ska veta att det finns ett sätt att äntligen få kontakt.

Det första steget är att ha tro. Detta är en del av att ge änglarna ditt sanna samtycke att ingripa i ditt liv. Visualisera tro som ett gyllene rep – en livlina – som hänger ner från himlen. Ta nu tag i den och dra. Föreställ dig att repet som leder hela vägen upp till himlen ringer i en klocka, högt och tydligt för att förkunna din tro, avsikt och tillåtelse. Ring i den så många gånger du behöver, närhelst du börjar känna tvivel eller rädsla krypa in i ditt sinne. Gå runt hela dagen och håll i repet om du behöver, dra i det vart du än går. Känn tron ​​sippra in i ditt väsen, kropp och själ. Föreställ dig hur ditt liv skulle kunna se ut med hjälp från gudomliga händer.

De essentiella änglarna kommer att höra den där klockans heliga ljud. De kommer att titta på när du gör plats i ditt liv för dem. Och så snart du upptäcker hemligheterna för hur du verkligen når dem, kommer de att finnas vid din sida för att tillgodose dina behov.

Lär dig mer om de essentiella änglarna i New York Times bästsäljande boken Medial Läkning.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.