Brysselkål: Leverrenare

Brysselkål hälsosamt

Brysselkål är laddade med näring. De är fantastiska för lederna och hjälper till med osteoporos. Brysselkål hjälper till att sänka det dåliga kolesterolet, öka det goda kolesterolet och rena levern och andra organ som mjälten. De hjälper också till att rena blodet.

Brysselkål är ultimat leverrengörande mat som innehåller en stor variation av kemiska föreningar och fytonäringsämnen. De svavelföreningar som finns specifikt i brysselkål skiljer sig från dem som finns i alla andra livsmedel i den korsblommiga familjen, eftersom de härrör från det stora moderskaftet på vilken den lilla brysselkålen växer. Detta är något av det mest kraftfulla, fördelaktiga svavlet för levern; den har förmågan att hjälpa till att lossa härdade fängslade celler från gifter, även ärvda sådana.

Brysselkålens svavel har en unik förmåga att klänga sig fast vid varje giftpartikel och säkert eskortera ut det ur levern, antingen genom njurarna, gallgången eller tarmkanalen, och ser till att hålla fast vid giftet hela vägen tills det lämnar kroppen. Det är en sällsynt matvara.

Använd brysselkål så här:

Rå brysselkål kan juicas eller testa att riva dem i sallader. Du kan också njuta av dem ångade i röror och soppor. De kan också avnjutas från ugnen, men att äta dem råa eller ångade kommer att ge de flesta fördelarna.

För mer information om brysselkålens läkande egenskaper och symtom och tillstånd de kan hjälpa till med, kolla in New York Times bästsäljande boken, Medical Medium Kostguiden: Upptäck de dolda läkande krafterna i frukt och grönsaker och vilka symptom och tillstånd de kan lindra, och de andra böckerna i Medial läkning-serien.

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.