Banan- och bärsmoothie med krydda

Banan- och bärsmoothie med krydda

En söt, krämig smoothie, precis som receptet jag måste dela med mig av idag, ger den perfekta frukosten. Den är läcker, energigivande, uppfriskande och full av näringsämnen för att ta dig igenom din morgon.

Denna smoothie är särskilt speciell på grund av dess mycket höga antioxidantinnehåll. Hallonen och jordgubbarna, precis som alla bär, innehåller en enorm mängd anti-agingantioxidanter. Lägg sedan till en touch av två av de mest läkande kryddorna som finns tillgängliga för oss och du förstärker smaken och läkande egenskaperna ytterligare. Kanel har den högsta antioxidantstyrkan av alla matkällor och är flera hundra mer potent än någon frukt eller grönsak!

Du kan till och med lägga till vilda blåbär för en twist på detta recept och ännu mer av de viktiga antioxidanter vi behöver för vår hälsa. Det är egentligen bara en extra bonus att denna smoothie smakar så underbart!

Njut av denna smoothie till frukost, lunch eller mellanmål. Det är också ett perfekt komplement till det läkande detoxprogrammet på 28 dagar från min bok Medial läkning.

Banan- och bärsmoothie med krydda

Ingredienser:

  • 2 bananer (använd fler om du vill)
  • 2,4 dl frysta hallon
  • 2,4 dl frysta jordgubbar
  • 3,6 dl kokosvatten eller vatten
  • ¼ tsk kanel eller mer efter smak
  • En nypa muskotnöt (valfritt)

Gör så här:

Häll kokosvattnet eller vattnet och bananerna i en mixer och mixa väl.

Tillsätt de frysta bären och kryddorna och mixa till en slät smet. Häll upp i ett stort glas och njut av anti-aging-fördelarna!

Om du letar efter fler smoothierecept, testa dessa roliga varianter på min blogg:

Njut!

Dela:

10 steg för att återhämta sig från kronisk sjukdom

10 steg till återhämtning!

Skriv upp dig och missa aldrig en uppdatering! Få en gratis e-bok med enkla steg att börja implementera redan nu.

 
Sök

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en så bra användarupplevels som möjligt. Läs mer om hur vi jobbar med personuppgifter i vår integritetspolicy.